ŞENSOY'DAN SON MESAJ

29 Mart 2014 Cumartesi 14:58
1087 Okunma
ŞENSOY'DAN SON MESAJ

KURULUŞ VE KURTULUŞ ŞEHRİNİN DEĞERLİ İNSANLARI, SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM

ŞEYH EDEBALİ DİYARININ DEĞERLİ SAKİNLERİ, CUMHURİYETİMİZİN MİMARLARI,

DEMOKRASİNİN, HUKUKUN, MİLLİ İRADENİN SAHİPLERİ, MEMLEKET SEVDALILARI, BİLECİK AŞIKLARI, SEVGİLİ GENÇLER, HANIMEFENDİLER, BEYEFENDİLER, HEPİNİZİ; ŞAHSIM, PARTİM VE ADAY KADROM ADINA  EN SAMİMİ DUYGULARIMLA, SEVGİYLE, SAYGIYLA SELAMLIYORUM,

30 Mart 2014 Pazar günü hepimizin malumu olduğu üzere; demokratik hakkımızı kullanmak ve bünyesinde yaşamaktan büyük bir onur ve şeref duyduğumuz şehrimiz, sevdamız, memleketimiz, doğduğumuz, büyüdüğümüz, ekmeğimizi kazandığımız, hayatımızı idame ettirdiğimiz, toprağından bereket, havasından, suyundan hayat bulduğumuz Bilecik’imizin yerel yöneticilerini seçmek, geleceğimiz hakkında karar vermek üzere sandık başına gideceğiz.

Öncelikle 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ülkemize, milletimize, Bileciğimiz’e ve demokrasimize yepyeni bir umut kapısı aralamasını ve temiz bir sayfa açmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum.

HÜSEYİN ŞENSOY VE SEÇKİN ADAY EKİBİM OLARAK BİZLER; ÖNCE TÜRKİYE VE BİLECİK, SONRA PARTİMİZ VE BİZ” parolasıyla bu yola çıktık. Buradan Bilecik'te yaşayan tüm memleket sevdalısı gönül dostlarımıza bir kez daha çağrı yapıyor ve “BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR” diyerek BİLECİK SEVDALISI HERKESİ, SİYASİ GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCESİ NE OLURSA OLSUN “BİR” OLMAYA, MHP'NİN ÇATISI ALTINDA HÜSEYİN ŞENSOY VE EKİBİYLE KENETLENMEYE ÇAĞIRIYORUM. 

Gün; ATATÜRK'ün ve şehitlerimizin bizlere emanet olarak bıraktığı Cumhuriyetimize sahip çıkma günüdür. Bilecik halkı bunu başaracak azim ve inanca sahiptir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmamalıdır. 

DERDİMİZ; HALKIMIZ'A HİZMET, HEDEFİMİZ; CENAB-I HAKKIN RIZASI VE VATANDAŞLARIMIZIN DUASIDIR.

Bu kutlu yolda yürüyüşümüzü dün hava muhalefetine, yağmura, fırtınaya ve sanal anketlere rağmen çok büyük bir vatandaş katılımıyla “DEMOKRASİ, BİRLİK VE BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ” ve kalabalık bir konvoy gezimizle sonlandırdık. Buradan bu programlarımıza yürekleriyle, Bilecik sevdalarıyla destek veren ve her caddede, her mahallede, her sokakta bizi selamlayan binlerce hemşehrime teşekkür ediyorum. İnanıyor ve biliyorum ki; bu çoşku sandıklarda kendisini gösterecek ve halkımız kendisine gerçek anlamda hizmet edecek ekibimize emaneti tevdi edecektir.

KURULUŞ VE KURTULUŞ ŞEHRİNİN DEĞERLİ İNSANLARI;

Unutmayalım ki; önümüzdeki 30 Mart seçimi çok önem arz etmektedir. Bu seçim; mahalli idareler seçimi olmakla beraber; Açgözlülüğe karşı adaletli paylaşmanın seçimi olacaktır. Bu seçim, vurguna ve yolsuzluğa karşı namusun, asaletin, temizliğin seçimi olacaktır.Bu seçim, yağma ve peşkeşe karşı ahlakın ve dürüstlüğün seçimi olacaktır. Bu seçim; istismara, iftiraya karşı şeref ve haysiyet seçimi olacaktır.

Bu seçim; bölünmeye, kargaşaya ve düşmanlığa karşı milli birlik, bin yıllık kardeşlik hukukunun tercih edileceği bir seçim olacaktır. Bu seçim; ahlakın, erdemliğin, hizmetin, adaletin, demokrasinin, milli iradenin seçimi olacaktır. Bu seçim bir anlamda basiretsiz yöneticilerin elinde adeta yoğun bakımda olan Devletimizin yeniden canlandırılacağı bir seçim olacaktır. Bu seçim ülkemizde, vatan evlatlarının ve milletimizin istikbalinin önemli olduğu mesajının verileceği bir seçim olacaktır. Bu seçim sevdamız olan Türkiye’nin ve Bileciğin yakın tarihinin en önemli demokrasi sınavı olacaktır. Üzülerek ifade ediyorum ki; Türkiye’de her şey ayaklar altındadır ve gündem karmakarışıktır. Temel dinamiklerimiz ve Milli ve manevi değerlerimiz ruhunu teslim etmek üzeredir.

Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi ve sosyal ortam inanılamayacak, düşünülemeyecek, tahammül edilemeyecek kadar kötüleşmiştir. Durum vahimdir. Manzara korkunçtur. Yaşanan gelişmeler kaygı vericidir. Ülkemizin güzide bir vatan toprağı olan Bilecik te elbette bu genel manzaranın kara bulutları altındadır.  Şahsım ve yol arkadaşlarım adına Büyük Türk Milletinin 30 Mart’ta en doğru tercihi yapacağına ve bu olumsuz manzaraya “DUR” diyeceklerine yürekten inanıyorum. 

SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM;  Şu hususu da belirtmek isterim ki; 30 Mart gelmeden, halkımızın iradesine ipotek koymak isteyenlere, daha bugünden seçimi kazananları ilan ederek halkın iradesine saygısızlık gösterenlere, sanal anketlerle kendilerini tek alternatif göstererek halkımızın demokratik tercihlerine yön vermek isteyenlere asla kulak asmayınız. Nitekim; bağımsız bazı kuruluşların yaptırdıkları, parti ve aday olarak arzu ettiğimiz rakamları gösteren birçok anket önümüze geldi. Ancak biz bunları hiçbir zaman halkımızın iradesine yön verecek şekilde kullanmadık. 

Siyasi etik ve demokratik duruşumuz gereği, halkımızın milli iradesine saygı çerçevesinde hiç kimseye dikte etmedik. Çünkü bizim temel referansımız;  sanal anketlerdeki rakamlar değil; birebir ev ziyaretlerimizde, salon toplantılarımızda mitinglerimizde, yürüyüşlerimizde ve her platformda kendilerinden sıcak mesajlar aldığımız, halkımızın duruşu ve geri dönüşümleri olmuştur. Manzara ortadadır. Meydanlar, sokaklar, gençler, toplumun her kesimi gerçeği görmüştür ve 30 Mart günü sandıklarda da gereken cevabı verecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Hüseyin ŞENSOY olarak bizler; “SANAL ANKETLERE” uydurma rakamlara, oynanan çeşitli oyunlara değil, halkımızın 30 Mart'ta yapacağı tercihe ve Bilecik sevdalısı vatandaşlarımızın sağduyulu davranarak; birlik ruhuyla hareket edeceklerine, “BU DEFA ŞENSOY” diyeceklerine can-ı gönülden inanıyor ve kendilerine güveniyoruz.

Türkiye sevdasının, Bilecik sevdasının merkezi ve adresi Hüseyin ŞENSOY; Ekibi ve Milliyetçi Hareket Partisidir. Bilecik halkı bunu görmüştür, şehrimizi yönetmek için vatandaşımızın tercihine sunduğumuz aday kadrosu Bilecik’te yaşayan herkesimin teveccüh ettiği, halkımızın ve temsil ettiğimiz misyonunun yüzünü kara çıkarmayacak bir kadrodur.

BİLECİĞİMİZİN GÜZEL İNSANLARI, DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM;

BİZ EKBİMİZLE, PROJELEİMİZLE, BÜTÜN BENLİĞİMİZLE BİLECİK’TE HERKES İÇİN GELİYORUZ. KAVGA ETMEYE DEĞİL, TOPLUMUN HER KESİMİYLE ATILAN GÖNÜL KÖPRÜLERİNİ YENİDEN KURMAYA GELİYORUZ. ÇÜNKÜ BİZİM YOLUMUZ; KUTLU BİR YOLDUR, BİZİM YOLUMUZ; MEMLEKET AŞIKLARININ, BİLECİK SEVDALILARININ DEMOKRASİ VE CUMHURİYET SEVDALILARININ YOLUDUR,

BU YOL; ANADOLU'YU “TÜRK” YURDU YAPAN SULTAN ALPARSLAN’IN, ŞEYH EDEBALİNİN, OSMAN GAZİNİN, ERTUĞRUL GAZİ'NİN, BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİN MİMARI GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN, DAVA ADAMI MERHUM TÜRKEŞ’İN, CANLARIYLA, KANLARIYLA ANADOLUYA RUH VEREN ERENLERİN, TUNA BOYLARINDA AT KOŞTURANLARIN, NİL BOYLARINDA HATIRASI BULUNANLARIN, BALKANLARDA, KAFKASLARDA HATIRATI OLANLARIN, PALANDÖKEN DAĞINDA AĞIT YAKANLARIN, YÖRÜKLERİN, TÜRKMENLERİN, KAYILARIN, ÖZÜNE, SÖZÜNE, VATAN VE MİLLETİNE BAĞLI MEMLEKET SEVDALILARININ YOLUDUR.

BU YOL; ÖNCE ÜLKEM VE BİLECİK, SONRA PARTİM VE BEN DİYENLERİN YOLUDUR, BU YOL CANLARIN, CANANLARIN, HİZMET ERLERİNİN YOLUDUR. BUGÜN ARTIK ORTAK AKLIN VE HALKIMIZIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜN KANAATİ ŞUDUR Kİ;  BİLECİK'TE DEĞİŞİM ZAMANI GELMİŞTİR. EMANETİ VEREN HALKIMIZDIR. GERİYE ALACAK TA YİNE HALKIMIZ OLACAKTIR.

BİZİM KERVANIMIZIN ADI; HİZMET KERVANIDIR. KUL HAKKI ÖNCELİĞİMİZDİR. ŞAHSIMIZA, EVLATLARIMIZA, YANDAŞLARIMIZA HİZMET İÇİN DEĞİL, MİLLETE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK. ÜLKEMİN BİR COĞRAFYASINDA OYNANAN SİNSİ OYUNLARA, ÖZERKLİK VE AYRI BİR  DEVLET KURMA HAYALİ  PEŞİNDE KOŞANLARA VE ONLARA MÜSAMAHA GÖSTERENLERE, DESTEK OLANLARA, YANLIŞLARI ORTAYA ÇIKMASIN DİYE İNTERNETE SANSÜR KOYANLARA, TWİTTER'I YASAKLAYANLARA, NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENLERDEN RAHATSIZLIK DUYANLARA,  ALLAH'IN KELAMIYLA ALAY EDENLERE, “DUR” DEMEK” İÇİN YOLA ÇIKTIK.  

VE PARALEL’LE YATIP, PARALEL’LE KALKANLARA BURADAN SORUYORUZ VE DİYORUZ Kİ; NEDEN GERÇEK PARALEL YAPIDAN HİÇ BAHSETMİYORSUNUZ? CENNET VATANIMIZIN ŞEHİT KANLARIYLA SULANMIŞ BİR COĞRAFYASINI TÜRKİYE CUMHURİYETİ  DEVLETİNDEN KOPARMAK İÇİN ORGANİZE OLANLAR, SİNSİ PLANLAR YAPANLAR, BUNU PERVASIZCA HER PLATFORMDA DİLLENDİRENLER, YOL KESENLER, HARAÇ TOPLAYANLAR, BÖLGEDE YAŞAYAN VE DEVLETİYLE BİR SORUNU OLMAYAN VATANDAŞLARIMIZA KAN KUSTURANLAR PARALEL YAPI, PARALEL DEVLET DEĞİLMİDİR? NİÇİN BU KONUDA BİR TEPKİ ORTAYA KOYMUYORSUNUZ?

BİZ BİLİYOR VE İNANIYORUZ Kİ; HALKIMIZ BUNLARI GÖRÜYOR, BİLECİK İNSANI BU GERÇEKLERİ NOT EDİYOR VE 30 MARTTA SANDIKTA DEMOKRATİK YOLLA GEREKEN MESAJI VE DERSİ VERECEKTİR. BUNDAN HİÇ KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN. ÜLKEMİZİN VE BİLECİĞİMİZİN KAYBEDECEK ZAMANI YOKTUR. HER GEÇEN GÜN MANZARA KÖTÜYE DOĞRU HIZLA YOL ALIRKEN TARİHİ SORUMLULUĞUMUZ GEREĞİ DİYORUZ Kİ;

BİZ İNANDIK, ÇALIŞTIK, BAŞARIYA ODAKLANDIK VE KAPI KAPI DOLAŞIP BU GERÇEKLERİ SİZ DEĞERLİ HALKIMIZA ANLATTIK. 

MİLLİ VE VİCDANİ ANLAMDA TARİHİ SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞTIK. ÜLKEMİZİN VE KENTİMİZİN İÇİNDEN GEÇTİĞİ BU TARIŞMALI, ŞAİBELİ, UCU MACERALARA AÇIK, BELİRSİZ SÜREÇ HİÇ ŞÜPHESİZ ÇOCUKLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE DÜŞEN BİR GÖLGE VE KARA BULUTLAR YIĞINIDIR.

Onun için buradan bir kez daha sesleniyor ve diyoruz ki; 

Öncelikle genel seçimlerde ve yerel yönetimde geçmişte AK partiye oy veren seçmen kardeşlerim, sizler tabi olarak söylenenlere ve vaad edilenlere inanarak ve güvenerek bu tercihte bulundunuz. Buna saygı duyuyoruz.

Ancak ülkenin manzarası, rüşvet ve yolsuzluk iddiaları, devlet yönetimindeki zaaflar ve yerelde yaşanan ciddi sıkıntılar her şeyi açıkça ortaya koymaktadır. 

Bu vebale ve günaha ortak olmayın, çok geç olmadan feraset ölçüleri içinde gerçekleri görün diyoruz. Unutmayınız ki; tarih ülkemizi bu hale getirenleri ve gördükleri ve bildikleri halde onlara göz yumanları, destek verenleri affetmeyecektir. Böyle ağır bir vebalı taşımak gibi bir mecburiyetinizin olmadığı da aşikardır.

Geçmiş dönemlerde CHP’ye oy veren dostlarımıza da bu vesileyle seslenmek istiyorum. Yerel yönetimde sizleri unutan, hizmet anlayışını dar çerçevede sen, ben olarak yürüten, bir türlü “biz” olmayı başaramamış şahsiyetlere ödün vermeyiniz. 

Hepimizin malumudur ki; bir önceki mahalli idareler seçiminde değerli bir aday arkadaşımız halkımızın önüne çıktı. Bilecik’te konsensüs sağlanacak şekilde bu aday desteklenmesine rağmen maalsef ikinci dönem belediye AK Parti’ye hediye edildi. Aynı hata tarihi tekerrürü kaçınılmaz kılacaktır.

SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM

Bu seçimde Bilecik halkının önünde; Milliyetçi Hareket Partisi’nin; halkın içinden, ortak paydaları olan; herkesi kucaklayacak, Bilecik Sevdalısı, Cumhuriyet aşığı, dürüst, mazisi temiz, siyasi birikimi olan bir adayı ve birikimli kadrosu var. Gelin ülkemize, milletimize, güzel kentimize sahip çıkma adına birlik ve beraberlik meşalesini yerelde hep beraber Bilecik’te yakalım. 

Birlik ruhu içinde, hep beraber; Türk kavramından rahatsızlık duyanlara, daha da öteye giderek; “TÜRK DİYE BİR IRK YOKTUR” deme gaflet ve dalaletini gösterenlere, değerlerimize, kültürümüze ve geleceğimize göz koyanlara karşı dik duruş sergileyelim.  Diğer değerli siyasi partilerimizin mensupları olarak geçmişte tercihlerini yapan Bilecik sevdalısı tüm kardeşlerimize tercihlerine her zaman saygı duyduğumuzu belirterek sesleniyor ve diyoruz ki;

Gelin Canlar bir olalım, Bu birlikteliğimizle ülkemizi, yaşadığımız bu güzel coğrafyayı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadele yıllarımızda inandığı, güvendiği ve hedef gösterdiği milli iradenin şahlanış noktasına ve çağdaş medeniyet seviyesine taşıyalım.

İşte bunu başarmanın tek adresi ve merkezi bir kez daha hatırlatıyorum ki; Bilecik’te Milliyetçi Hareket Partisi, onun adayı Hüseyin ŞENSOY ve ekibidir. Oylarınızı bölmeyin. Mutlaka sandık başına gidin. En temel demokratik hakkınız olan tercih hakkınızı kullanın. Sandıklarınıza ve tercihlerinize sahip çıkın. Bu tercih “AKLIN YOLU” olan Hüseyin ŞENSOY ve ekibi olsun.

Bu defa “HÜSEYİN ŞENSOY” ve ekibi diyenler mahcup olmayacaklar. Çünkü bizim dönemimizde BİLECİK, AYRIŞTIRAN, ÖTEKİLEŞTİREN DEĞİL, BİRLEŞTİREN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA TANIŞACAKTIR. 31 Mart sizlerin desteğiyle bu sürecin başlangıcı olacaktır.

Bilecik bizim; şeffaf, temiz, katılımcı ve insan merkezli yönetim anlaşıyımızla daha mutlu olacak ve geleceğine güvenle bakma fırsatı yakalayacaktır.

BİZİM DÖNEMİMİZDE;

DEVLET İLE VATANDAŞI, HİZMET İLE TOPLUMSAL FAYDAYI,  YEŞİL İLE KENTİ, DÜRÜSTLÜK İLE ÇALIŞKANLIĞI, ÜRETİCİ İLE PAZARI, KENT SAĞLIĞIYLA ÇEVREYİ, HAYAT İLE EĞİTİMİ, DAYANIŞMA İLE HUZURU, BİRLEŞTİREN BİR BELEDİYE OLACAK,

BİZİM BELEDİYEMİZDE; GÜCÜN DEĞİL, HALKIN İRADESİ HAKİM OLACAK, HAKK’A VE HALKA RAĞMEN ZULÜM VE PARTİZANLIK OLMAYACAKTIR.

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM;

SİZLERİN DE YAKINEN BİLDİĞİ ÜZERE HER BELEDİYE BAŞKANI ADAYI GİBİ BİZLERİN DE BİR EKİP OLARAK SİZLERE ÇEŞİTLİ PROJE VE HİZMET SÖZLERİMİZ OLDU. MEVCUT ADAY KADROMUZ BU PROJELERİ TEK TEK HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNACAKTIR. BUNDAN EMİN OLUN.

BİZİM PROJELERİMİZDE ABARTMALAR, HAYALLER, GÖZ BOYAMALAR YOKTUR. HER BİR PROJEMİZ REELDİR VE İNSAN MERKEZLİDİR. 

BU PROJELERİMİZİ DEVREYE KOYDUĞUMUZDA BİLECİK’TE YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZ HAYATININ DAHA KOLAY HALE GELDİĞİNİ, DAHA MUTLU OLDUĞUNU BİZZAT MÜŞAHADE EDECEKTİR. BUNDAN HİÇ KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN.

EN SOMUT ANLAMIYLA; 10 YILDIR BELEDİYE HİZMETLERİNİ YÜRÜTENLERİN HALKIMIZIN EN ÖNEMLİ ÖNCELİKLERİNDEN BİRİSİ OLAN “OTOGAR” VE “PARK” SORUNUNU ÇÖZEMEDİKLERİNİ GÖRMÜŞLER VE HÜSEYİN ŞENSOY’LU MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BELEDİYESİ’NİN BU ÖNEMLİ SORUNLARI ÇÖZECEĞİ GÜNLERİ BEKLEMEKTEDİRLER.

BİZLER BU PROJELERİMİZİ TEK TEK KAMUOYUYLA PAYLAŞTIK. GERİ DÖNÜŞÜM OLARAK BİZE GELEN DEĞERLENDİRMELER GÖSTERMİŞTİR Kİ; BU KAPSAMI PROJELER; GENCİMİZE, YAŞLIMIZA, ÇOCUKLARIMIZA, YETİŞKİNLERİMİZE, ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA, DAR GELİRLİMİZE, KISACASI TOPLUMUN HER BİR KATMANINA HİTAP EDECEK VE BEKLENTİLERİNE CEVAP VEREBİLECEK PROJELERDİR. 

ŞEYH EDEBALİ DİYARININ DEĞERLİ SAKİNLERİ; EVET, ŞİMDİ ARTIK SÖZ SIRASI SENİN. YARIN SANDIK BAŞINA GİDECEKSİN. OYLARINA SAHİP ÇIK. GEÇMİŞTE TÜRK'ÜN TARİHİNDE BİLECİKLİ OLARAK “KURULUŞ” VE KURTULUŞ”UN MEŞALESİNİ SEN YAKTIN.  ŞİMDİ BU MİSYONUNU YENİDEN YERİNE GETİRME ZAMANI, ŞİMDİ YENİDEN ŞAHLANMA ZAMANIDIR. 

30 MART; YAŞANAN ÇÖZÜLME SÜRECİNE “DUR” DEME ZAMANIDIR. ŞEFFAF, GÜVENİLİR, HALK İÇİN BELEDİYECİLİĞİ TERCİH ETME, VAKARLI DURUŞUNLA BİLECİKTEN TÜRKİYE'YE, MESAJ VERME ZAMANIDIR.

30 MART SİZE HİZMET EDECEK KADROLARA EMANETİ TESLİM ETME, DEMOKRATİK OLGUNLUK VE BİRLİK İÇERİSİNDE TARİHE NOT DÜŞME, BİLECİĞİN KADERİNE EL KOYMA ZAMANIDIR. 

SİZLER GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE BUNU BAŞARACAK AZİM, HEYECAN VE CESARETE SAHİPSİNİZ. BUNA İNANCIMIZ TAMDIR. 

CENAB-I ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. YOLUMUZ AÇIK, EMEKLERİMİZ ZAYİ OLMASIN. VATANIMIZİ MİLLETİMİZ, DEVLETİMİZ, CUMHURİYETİMİZ, EZANIMIZ, BAYRAĞIMIZ, İSTİKLAL VE HÜRRİYETİMİZ İLEL EBED PAYİDAR OLSUN. 

SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM, BU VESİLEYLE; SEÇİM SÜRECİ BAŞLADIĞINDAN BU GÜNE GELİNCEYE KADAR KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZDE; BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN, BİLECİĞİN GÜNDEMİNE DAMGA VURAN VE HER PLATFORMDA, MECLİSTE SİZİN GÜR SESİNİZ OLAN MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN BAHATTİN ŞEKER’E , VAKARLI DURUŞLARIYLA FEDAKARANE ÇALIŞAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN HER KADEMEDE GÖREV YAPAN YÖNETİCİLERİNE, 

MEVCUT VE ESKİ ÜYELERİNE, GÖNÜL VERENLERİNE, GENÇ KADROLARIMIZA, HANIM KARDEŞLERİME, KAPISINI ÇALDIĞIMIZ HER EVDE “BİZİ KENDİ EVLATLARI OLARAK GÖRÜP” DESTEK VE DUALARINI BİZLERE LUTFEDEN HEMŞEHRİLERİME, SEÇİM TOPLANTILARIMIZDA, FAALİYETLERİMİZDE  YÜRÜYÜŞLERİMİZDE, KONVOYLARIMIZDA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZA,HER TÜRLÜ PROGRAMIMIZDA SAĞLIKLI VE SORUNSUZ YÜRÜMESİ KONUSUNDA GEREKEN ÖNLEMLERİ ALAN FEDAKAR EMNİYET MENSUPLARINA, 

SEÇİM SÜRECİNDE FAALİYETLERİMİZİ VE MESAJLARIMIZI OBJEKTİF BİR BİÇİMDE KAMUOYUNA AKTARAN VE HALKIMIZI TARAFSIZ OLARAK BİLGİLENDİREN DEĞERLİ BASIN KURULUŞLARININ İMTİYAZ SAHİPLERİNE VE HER KADEMEDEKİ PERSONELİNE,ADAY OLDUĞUM GÜNDEN BERİ FEDAKARLIK GÖSTEREREK HER DAİM YANIMDA OLAN VE MANEVİ MOTİVASYONUYLA BANA GÜÇ VEREN SEVGİLİ EŞİME, EMEKLERİ GEÇEN HERKESE VEFANIN GEREĞİ OLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR; YARIN YAPILACAK MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİNİN GENELDE TÜM ÜLKEMİZ VE ÖZELDE DE BİLECİĞİMİZ İÇİN HAYIRLI SONUÇLARA, ÜLKEMİZİN BİRLİK VE DİRLİĞİNE, KARDEŞLİĞİNE, VATANIN VE MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNE VESİLE OLMASINI DİLİYORUM.

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM; SANDIK BAŞINA GİTMEDEN SİZ SEVGİLİ HALKIMIZA SON BİR KEZ DİYORUM Kİ; HÜSEYİN ŞENSOY VE EKİBİ; KURULUŞ’UN MANEVİ MİMARI ŞEYH EDEBALININ; OSMAN GAZİYE YAPTIĞI NASİHATİ HİÇ BİR ZAMAN AKILLARINDAN ÇIKARMAYACAKLARDIR,

HÜSEYİN ŞENSOY VE EKİBİ; GEÇMİŞİNİ İYİ BİL Kİ,  GELECEĞE SAĞLAM BASASIN, NEREDEN GELDİĞİNİ UNUTMA Kİ; NEREYE GİDECEĞİNİ UNUTMAYASIN.” DÜSTURUNU HEP ÖLÇÜ OLARAK KABUL EDECEKLERDİR. BİZ SİZİN İÇİNİZDEN ÇIKTIK, SİZİNLE BERABER YOL ALACAĞIZ, NEREYE GİDECEKSEK SİZİNLE BERABER GİDECEĞİZ.

DEĞERLİ BİLECİK SEVDALILARI;

KONUŞMAMI YUNUSUMUZ’UN ŞU DİZELERİYLE TAMAMLIYOR; HERBİRİNİZİ ŞAHSIM, ADAY EKİBİM VE PARTİM ADINA SEVGİYLE, SAYGIYLA SELAMLIYORUM.

GELİN TANIŞ OLALIM,

 İŞİ KOLAY KILALIM,

SEVELİM, SEVİLELİM, 

DÜNYA KİMSEYE KALMAZ.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE.

Son Güncelleme: 29.03.2014 14:58
Anahtar Kelimeler:
şensoySONMesaj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle