SEÇİM STARTINI SÖĞÜT'TE VERDİ

Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi ve Bilecik İl Başkanı Murat Önal seçim startını Söğüt’ten verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Ocak 2023 Pazartesi 11:18
498 Okunma
SEÇİM STARTINI SÖĞÜT'TE VERDİ

Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi ve Bilecik İl Başkanı Murat Önal seçim startını Söğüt’ten verdi.


Alperen Ocakları Söğüt İlçe Teşkilatının görev değişikliği programına katılan Önal Parti ve Alperen Ocakları yönetimine hitaben kısa bir konuşma yaptı.

Türkiye'nin çok önemli bir seçim sürecine gireceğini belirten Önal, "Bu ocak’ta yarının büyük Türkiye'sini, hatta bütün dünyayı yeniden dizayn edecek kadrolar yetiştireceğiz. Bu ocakta Alparslanlar, Fatihler, Yavuzlar ve Muhsinler yetiştireceğiz. Önümüzdeki seçim Türkiye ve Türk Milleti için her anlamda bir yükseliş yılı olacak.Yeni bir Türk asrının kapıları aralanacak. Büyük Birlik Partisi ve biz Alperenler Türk ve İslam coğrafyasının sesi, sözcüsü ve devlete uzanan eli olmaya devam edeceğiz. Büyük Birlik Partisi’ne halkın büyük ilgisi ve desteğinin olduğunu belirten Önal “Cumhur ittifakı içinde kendi Ad ve Amblemimiz ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi ve Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin öncülüğünde TBMM’de kendi grubunu oluşturarak güçlü bir şekilde bulunması için var güçleri çalışacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail 2023-01-02 18:26:27

Başkan partiye sahip çık kendi yöneticilerin bile partiye faydası yok Ak partiye sırtınızı dayadınız bakalım nereye kadar gideceksiniz

banner22

resim yükleresim yükle