SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI NET KONUŞTU

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, 28 Mayıs’ta hak, hukuk, adaleti, özgürlüğü ve barışı sağlayacak bir ortama Bilecik ve tüm Türkiye’de yaratmak istediklerini söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Mayıs 2023 Cuma 16:49
122 Okunma
SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI NET KONUŞTU

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, 28 Mayıs’ta hak, hukuk, adaleti, özgürlüğü ve barışı sağlayacak bir ortama Bilecik ve tüm Türkiye’de yaratmak istediklerini söyledi.


28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesi CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Atatürk Parkı üzerindeki alanda kurulan statta geldi.

Burada kendisini görüp gelen vatandaşlarla tek tek sohbet eden Tüzün, 28 Mayıs günü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değindi.

Tüzün, "Standımızı açtık 28 Mayıs’ta hak hukuk adaleti özgürlüğü ve barışı sağlayacak bir ortama Bilecik’imizde ve tüm Türkiye’de yaratmak istiyoruz. 14 Mayıs'ta Yüksek Seçim Kurulunun başkanlarının da ifade ettiği gibi hiçbir aday seçimi kazanamamıştır. Dolayısıyla 4 aday yarıştı 4 adaydan hiç biri seçimi kazanamadı. Şimdi 28 Mayıs'ta iki aday yarışacak yeni bir seçim olacak ve her şey yeniden başlıyor. 13. Cumhurbaşkanı 'Millet İttifak'ımızın ortak adayını yapmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu yönüyle baktığımız zaman Bilecik’imizde 50’nin üzerinde oy alacağız. Türkiye’de de 50’nin üzerinde oy alıp Türkiye ye demokrasiyi barışı tek adam sisteminden kurtulmanın şartlarını hep beraber oluşturacağız inanıyorum. Bilecik’imizde tek adam zihniyetinden düşüncesinden kurtulacaktır. Çünkü bu sisteme oy vermeyen yani tek adam yönetimine oy vermeyen Türkiye’de yüzde 51 oranında vatandaşımız vardır. Bu 51'i muhafaza edip seçimleri kazanmak istiyoruz. Gayemiz amacımız bu. 14 Mayıs seçimlerinde partime şahsım adına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum iyi ki varsınız diyorum ve 28 Mayıs'ta da devamını diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle