SALON DOLDU TAŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı seçim çalışmalarına son sürat devam ederken merakla beklenen proje tanıtım toplantısını dün akşam Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Mart 2024 Perşembe 11:10
461 Okunma
SALON DOLDU TAŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı seçim çalışmalarına son sürat devam ederken merakla beklenen proje tanıtım toplantısını dün akşam Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirdi.

Toplantıya katılım oldukça yoğun olurken bazı vatandaşlar salonda alt ve üst katlarda yer kalmamasından dolayı fuaye alanına kadar taştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı 31 Mart yerel seçimlerine doğru hedefine emin adımlarla yürümeyi sürdürüyor. Halk buluşmaları, esnaf ve kurum ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları buluşmalarının yanı sıra milli ve özel günlerde düzenlediği etkinliklerle herkesin kalbine dokunan, enerjisi ve samimiyetiyle insanlarda olumlu etki bırakan Melek Mızrak Subaşı, dün gece  kalabalıkla birlikte Proje Tanıtım Toplantısına imza attı.

Proje Tanıtım Toplantısına Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Osmaniye Milletvekili Asu Gedik Kaya, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, İl Başkanları, İlçe Başkanları, partililer ve Bilecikli vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken salon adeta doldu taştı.

Alt ve üst katlarda yer kalmamasından dolayı bazı vatandaşlar toplantıyı ayakta takip ederken bazı vatandaşlar fuaye alanından canlı yayınla toplantıyı takip etti.

Proje Tanıtım Toplantısının sona ermesiyle geçilen iftar yemeğinde her bir vatandaşla tek tek ilgilenen Melek Mızrak Subaşı'nın heyecanı, kararlılığı ve samimiyeti ise vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

MELEK BAŞKAN BÜYÜKERŞEN HOCANIN İZİNDE, PROJELERİ DE BÜYÜKERŞEN HOCADAN TAM NOT ALDI!

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı düzenlediği Proje Tanıtım Toplantısı ile Bilecik'in geleceğini şekillendirecek vizyon projelerini açıkladı. Eskişehir'i bugün getirdiği noktada herkesin takdirini kazanmış Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Melek Mızrak Subaşı'ya hem destek olmak hem de projeler konusunda tecrübesi ve birikimi ile yanında yer almak için salonda yerini aldı.

Bilecik için yaptıkları iş birliği ile Bilecik Belediyesinin kasasından çıkacak milyonlarca lirayı tasarruf ettiren ve halkın bütçesini koruyan 2 başkan önümüzdeki dönemde de iş birliği yapacaklarını vurguladı.

Büyükerşen Hoca'nın komşu şehir Eskişehir Büyükşehir Başkanı olmasının Bilecik için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu da belirten Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı yaptığı açıklamada; "Sayın Yılmaz Büyükerşen Başkanımıza Proje Tanıtım Toplantımıza katıldıkları ve bizleri bu güzel günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Kendileri akademik ve belediyecilik anlamında ülkemiz için büyük bir şans. Büyükerşen Başkanımızın her konuşması, her anlatımı bir ders niteliğinde. Projelerimiz Yılmaz Büyükerşen Hocamızdan tam not aldı. Bu da gösteriyor ki Eskişehir'i marka bir kent haline getiren Yılmaz Büyükerşen Hocamızın izinden yürüyerek bizler de Bilecik'i marka şehir haline getirmek için doğru yoldayız." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.03.2024 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
anonim 2024-03-21 14:05:51

kopyala yapıştır melek hanım, Mustafa Başkan'ın lansmanını iyi takip edip proje araklamışsınız!!!

banner22

resim yükleresim yükle