SAHA ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, partisinin yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek saha çalışmalarını değerlendirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Haziran 2022 Çarşamba 11:50
78 Okunma
SAHA ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ
banner15

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, partisinin yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek saha çalışmalarını değerlendirdi.


AK Parti Bilecik İl Başkanlığı teşkilatı haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Parti binasında yapılan toplantıda saha çalışmaları ve gündem değerlendirildi. AK Parti olarak hiçbir zaman sadece seçimden seçime milleti hatırlayan, insanların kapısını çalan bir parti olmadıklarının altını çizen İl Başkanı Yıldırım, “Bizim her günümüz, her anımız milletimizle birlikte geçiyor.

Biz milletimize olan hizmetkârlığımızı 7/24 sürdüren bir siyasi anlayışın mensuplarıyız. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde görerek, sahayı da ilmek ilmek dokuyarak çözümleri bir bir yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandı.
Toplantı, yapılan ve yapılacak olan çalışmalara dair fikir alışverişlerinin paylaşılmasının ardından son buldu.

 

Son Güncelleme: 29.06.2022 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memurisen 2022-06-29 14:15:16

yav he he tmm çok çalışıyorsunuz emeğinizin karşılığını seçimde alacaksınız.
yaptıklarınızı unutmuyor insanlar merak etmeyin
YAŞASIN REİS oda olmasa çoktan bittiniz.tıpkı seçimde ilde biteceğiniz gibi

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle