OSMANELİ'NDE SULAR DURULMUYOR?

Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e “Verdiğiniz Sözler Ne Oldu Başkan” başlıklı haberde sorduğu soruların cevabını alamadığı söyledi.

31 Temmuz 2017 Pazartesi 12:39
1933 Okunma
OSMANELİ'NDE SULAR DURULMUYOR?

  Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e “Verdiğiniz Sözler Ne Oldu Başkan” başlıklı haberde sorduğu soruların cevabını alamadığı söyledi.

 

 

Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur yaptığı açıklamada, “İsterdim ki sorduğum sorulara karşılık belediye başkanı açık açık cevaplar versin. Fakat bunun yerine Sayın Başkan Münür Şahin, 20 Temmuz 2017 tarihinde bir ajans muhabirine yapmış olduğu açıklamada, üstü kapalı da olsa şahsımı hedef alarak cevap vermiş oldu.  Başkan Şahin şahsıma cevap niteliğinde yaptığı açıklamada, “Osmaneli için laf değil, proje üretip uyguluyoruz. Kendi alanında çakılı çivi bırakmadan göreve veda edecekleri Osmaneli’liler attığı iftiralar ve yalanlarla hatırlayacak. İsmimiz üzerinden prim yapmak isteyen ve Osmaneli de her partiden meclis üyeleri olarak birlik ve beraberlik içindeki hareketlerimizden rahatsız olanlara cevap bile vermeye değmez. Onları ancak Allah'a havale ediyoruz. Onlar yalan iddialarının ortaya çıkmasından yüzleri kızarmayacak kadar siyasette seviyeyi düşürmek isteyenlerdir. Onlara uymak bizim kalitemize ve kariyerimize yakışmaz. Seçimlere 20 ay kaldı. Osmaneli halkının karşısında alnımız ak, yüzümüzde verdiğimiz hizmetlerin mutluluğu ile çıkacağız. İftiracılar ve ismimin üzerinden gündem oluşturmak isteyenler ise seçildiği partinin liderine ihanet etmiş olarak mahcup bir şekilde tarihe gömülecek. Bizler ise, tüm partilerimizin belediye meclis üyeleri olarak 5 yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin gururunu yaşayacağız” demişti.  

 Başkanın şahsımı hedef alan üstü kapalı açıklamaları karşısında açıklama yapmak zorunluluğu hissettim. Ben Osmaneli İl Genel Meclisi üyesi olarak hiç kimseye iftira atmadım, sadece siyasi ahlak kuralları çerçevesinde muhalefette yer alan bir siyasetçi olarak soru sordum fakat sorularıma cevap alamadım. Sayın Başkan benim sorduğum hizmetlerin neden geciktiği veya yapılmadığı konusunda açıklama yapacağına, önümüzdeki seçimlerde kimin seçilip seçilmeyeceği ile ilgili açıklamalarda bulunmuş.  “Siyasette kimin seçilip, kimin gideceğine Türk Seçmeni karar verir. Sayın Başkan açıklamasında Göreve veda edecekleri Osmaneli’liler attığı iftira ve yalanlarla hatırlayacaklar” derken, Türk seçmenini bir kenara koyarak, bundan sonra seçilecekleri kendisinin mi belirleyeceğini zannetmektedir” dedi.

“Osmaneli’ye hizmet eden, hizmet getiren, çivi çakan kendi partisinin üyesi Hakan Özkan’ı da bu kategoriye dâhil edip etmediğini merak etmekteyim”

 Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur açıklamasının devamında, “30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Osmaneli ilçemizde MHP listesinden değerli Osmaneli seçmenlerden 4 bin 300 Oy alarak İl Genel Meclisi üyesi seçildim. 3 yıl, 3 ay 25 gündür de İl Genel Meclisi üyesi olarak sizlerden aldığım yetki ile Bilecik İl Genel Meclisinde görev yapmaktayım. Kendisiyle aynı meclis çatısı altında görev yapmaktan gurur duyduğum Osmaneli Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Hakan Özkan ile birlikte Osmaneli’mize birçok yatırımlar ve hizmetler getirdik.  Sayın Belediye Başkanının “Kendi alanlarında çakılı çivi bırakmadan göreve veda edecekleri” derken İl Genel Meclisi üyesi olarak beni kast ettiğini fakat benimle birlikte Osmaneli’ye hizmet eden, hizmet getiren, çivi çakan kendi partisinin üyesi Hakan Özkan’ı da bu kategoriye dâhil edip etmediğini merak etmekteyim. Öyle ya bütün hizmetleri Sayın Belediye Başkanı yapmışsa, İl Genel Meclisinden Osmaneli’ye bir çivi çakılmamışsa, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi de benimle birlikte başkanın gözünde çivi çakmayan olarak değerlendirilmektedir.  30 Mart 2014 tarihinden itibaren İl Genel Meclisi üyeleri olarak Osmaneli’ye Çaktığımız çiviler; 

-Köylerin altyapı çalışmalarında, içme suyu bakım onarımları ve isale hatlarının değişimleri,

-Günüören köyü, Medetli Köyü, Sarıyazı Köyü, Kazancı Köyü, Orhaniye Köyü, Adliye Köyü, Dereyörük Köyü, Bereket Köyü, Selçik Köyü, Ağlan Köyü ve Avdan köylerinin içme sularının bakım onarımları ve isale hatlarının değişimleri yapılarak bitirildi.

-Büyükyenice Köyü, Orhaniye Köyü, Akçapınar Köyü ve Medetli Köylerinin içme suyu sondajları yapıldı.

-Yaklaşık 20 köyümüze yaklaşık 50 Bin Metre Kare Parke taşı verildi.

-Selçik Köyümüzün yıllardır yapılmayan ilçe bağlantı yolu sıcak asfalt yapılarak bitirildi.

-Soğucakpınar Köyü ile Kaşıkçı Mahallesi arasındaki yolun sıcak asfalt yapılması, Gaziler, Çerkeşli, Beşevler ve Ağlan köylerimizin köy içi yolları sıcak asfalt ile kaplandı. Yine Büyükyenice ve Kızılöz Köylerimizin bir ve ikinci kat asfaltları yapıldı.

-Selimiye köyü Elektrikli Tarımsal Sulama projemiz yapılarak bitirildi ve köylülerimizin kullanımına sunuldu.

-Sarıyazı köyümüzde tarımsal sulama havuzu inşa edilerek tamamlandı ve kullanıma açıldı.

-Akçapınar köyünde yapılan HİS Göleti projesi tamamlanarak kullanıma sunuldu.

-Soğucakpınar ve Medetli köylerimizde çiftçilerimizin kullanımına sunulmak üzere kapalı hal alanları oluşturuldu.

-Yaklaşık 15 köyümüze çocuk oyun gurupları alınarak köylere kuruldu.

-Yaklaşık 15 köyümüzde köy konaklarının tadilatları yapılarak kullanılacak hale getirildi.

-Avdan köyümüze kapalı alan hal alanı projemiz çok yakın bir zamanda başlayacak.

-Beşevler köyümüzün köy konağının temeli atıldı.

-Boyunkaya köyümüzün sosyal hizmet salonu projesinin ödeneği çıkartıldı yakın bir zamanda başlayacak.

-Soğucakpınar köyümüzün 16 Milyon Liralık Tarımsal Sulama projesi başlatıldı, yapımı devam ediyor.

-12 köyümüzün Tarımsal Sulamada kullandığı Çerkeşli Göleti, kapalı kanal sistemine geçiş projesi DSİ’ bölge müdürlüğüne devredilerek yaptırılması sağlanıyor.

-Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kanalına İl Genel Meclisinden 5 Milyon TL aktarım sağlanmış ve Osmaneli’nin köylerine bu para ile hizmet götürülmüş ve götürülmeye devam edilmektedir.

-Medetli yol ayrımından Soğucakpınar Kaşıkçı Mahallesine kadar olan gurup köy yolu sıcak asfalt ihalesi yapıldı.-

-Düzmeşe, Çiftlik, Avdan gurup köy yolu ve Beşevler, Sarıyazı ve Ağlan gurup köy yolu, Balçıkhisar ve Medetli köy yollarımızda yatırım programımıza aldırılmış olup en kısa zamanda bitirilecektir” dedi.

 

“Hiç kimsenin ismi üzerinden pirim yapmaya da ihtiyacımız yoktur"

 

Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, “Sayın Belediye Başkanı, yukarıda Saymış Olduğum hizmetleri İl Genel Meclisinde 3 yıl boyunca Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan ile birlikte gerçekleştirdik. Bu hizmetleri gerçekleştirirken, gerek yerel medyada, gerek sosyal medyada sayfa sayfa reklama ihtiyaç da duymadık. Hiç kimsenin ismi üzerinden pirim yapmaya da ihtiyacımız yoktur. Allah’a şükürler olsun ki, bugüne kadar ne iş yaptıksa, nerelere geldikse kendi ismimizle yaptık ve ismimizle bir yerlere geldik. Kimsenin ismine de ihtiyacımız yoktur. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı gerek yerel medyada, gerekse sosyal medyada birilerine teşekkür ederken, Muhalefet belediye meclis üyelerinin isimlerini bugüne kadar göremedik. Sadece Ak Parti Milletvekili, Ak Parti İl Başkanı, Ak Parti İlçe Başkanı ve Ak Parti Belediye Meclis üyelerine teşekkür ederken, ismini dahi anmadığınız muhalefet ilçe belediye meclis üyeleri ile gerçekten birlik ve beraberlik içinde olduğunuzu mu düşünüyorsunuz. Yoksa birlik ve beraberliğin Bayramdan Bayrama muhalefet belediye meclis üyelerinin de resimlerinin olduğu Bilboard’larla mı olduğunu sanıyorsunuz? Sayın Başkan, 7 Haziran seçimleri ve 16 Nisan Referandumu sırasında ve sonrasında MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Ak Parti’ye vermiş olduğu desteklerden dolayı, MHP Genel Başkanına MHP’lilerden daha çok sahip çıkar hale gelmiştir. Benim Parti Liderime ihanet ettiğimi ima etmektedir. Ben Demokrasiye inanmış, parti içi Demokrasiyi benimsemiş bir siyasetçi olarak, partim içerisinde Demokratik haklarımı kullanarak, bir başka Genel Başkan adayından yana takdirimi kullanmışım. Demokratik bir yaklaşım olan bu tavrımı ihanet olarak değerlendiren sayın başkan, herhalde kendi partisi ile MHP’yi karıştırmaktadır. Biz kendi partimiz haricinde hiçbir partinin iç işlerine karışma ve partililerin yapmış olduğu hareketleri değerlendirme gibi bir tutumumuz olmadı, olamaz. Bu ne siyasi ahlaka, ne de Demokrasi kurallarına uymaz” dedi.

 

“Her rejimde iktidar vardır, bir tek demokrasi rejiminde muhalefet vardı”

 

Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur son olarak, “Her rejimde iktidar vardır, bir tek demokrasi rejiminde muhalefet vardır. Siz değerli hemşehrilerimin bana vermiş olduğunuz muhalefet hakkımı kullanarak, hiçbir şahsa ve makama hakaret etmeden, sadece hizmetlerin neden geciktiği konusunda soru sordum. Bu soruları da siz değerli hemşehrilerim adına sordum. Hizmetlerin neden geciktiği konusunda makul cevaplar yerine, üstü kapalı da olsa şahsımı hedef alan açıklamalar ile karşılaştım. Sayın Başkan keşke üstü kapalı ima edeceğine, adımı zikrederek açıklama yapsaydı. Ben şahsım olarak, Sayın Belediye Başkanının bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerine teşekkür ediyorum. Seçim öncesi vermiş olduğu hizmet sözlerini de yerine getirmesini diliyor, siz değerli hemşerilerime ve Osmaneli Kamuoyuna Saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 31.07.2017 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-12-27 14:39:18

Çok güzel ifadeler ve yapmış oldugunuz hizmetler için teşekür ederim

Avatar
DonaldVoigh 2017-12-27 14:39:18

Хочу показать у кого я пропадаю последнее время. Зацените мою новую девочку, вот http://ufilmos.ru/3.php - ссыль на ее фотки, есть даже обнаженка, только не дрочить

Avatar
DonaldVoigh 2017-12-27 14:39:18

Кому нужна скидка на тдску кейтаро keitarotds.ru - вот промо код R2U7-WFFY-GFAT Для тех, кто в танке - кейтаро нужен для упрощения работы и увеличения заработка в несколько раз. Допустим у вас есть свой сайт или страница в соц.сетях, где можно оставить ссылку, по которой будут переходить пользователи. Но чтобы выжать из всех переходов 100% прибыли, нужно каждой аудитории показывать свою страницу, например мобильных пользователей отправлять на одну страницу, дектоп на другую, пользователей из России на третью, из буржа на четвертую и т.д. Фильтров множество и настроить их можно за пять минут. Но самое главное, можно всех отправлять на одну ссылку, а кейтаро сам распределит кого куда по вашему желанию. Конверт возрастает в 2 раза. Пользуйтесь на здоровье!

Avatar
DonaldVoigh 2017-12-27 14:39:18

Кому нужна скидка на тдску кейтаро keitarotds.ru - вот промо код R2U7-WFFY-GFAT Для тех, кто в танке - кейтаро нужен для упрощения работы и увеличения заработка в несколько раз. Допустим у вас есть свой сайт или страница в соц.сетях, где можно оставить ссылку, по которой будут переходить пользователи. Но чтобы выжать из всех переходов 100% прибыли, нужно каждой аудитории показывать свою страницу, например мобильных пользователей отправлять на одну страницу, дектоп на другую, пользователей из России на третью, из буржа на четвертую и т.д. Фильтров множество и настроить их можно за пять минут. Но самое главное, можно всех отправлять на одну ссылку, а кейтаро сам распределит кого куда по вашему желанию. Конверт возрастает в 2 раза. Пользуйтесь на здоровье!

Avatar
KinomanVoigh 2017-12-27 14:39:18

Девушка заставила посмотреть http://bbs.pbscw.com/home.php?mod=space&uid=147857&do=profile&from=space. Да лучше бы пиво попил, ссыль в профиле.

Avatar
AssolVoigh 2017-12-27 14:39:18

Хай! Меня зовут Ассоль. Очень хочется познакомиться. Моя подробная анкета указана в профиле http://forum.interznak.ru/profile.php?action=show&member=1791 - здесь

banner22

resim yükleresim yükle