O İSME YENİ BİR GÖREV DAHA

AK Parti Bilecik Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına Tayfun Köşşekoğlu getirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Aralık 2023 Cuma 16:28
896 Okunma
O İSME YENİ BİR GÖREV DAHA

AK Parti Bilecik Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına Tayfun Köşşekoğlu getirildi.


 

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım yeni yönetimini geçtiği ekim ayında belli olmuştu. Ardından İl Yürütme Kurulunu yani a takımını açıklayan Yıldırım, İl Teşkilat Başkanlığı görevi verilen Tayfun Köşşekoğlu'na vermişti. Bugün ise Köşşekoğlu yeni bir görev daha verilirken, AK Parti Bilecik SKM Başkanı oldu. İl Başkanı Serkan Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde ilimizde partimizin seçim çalışmalarını koordine etmek üzere Ak Parti Genel Merkezin onayı ile Tayfun Köşşekoğlu İl SKM Başkanı olarak atanmıştır. Tayfun kardeşimize başarılar diliyor, Partimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AkPartiYeniBirGörev
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
O 2023-12-09 11:54:42

Aman dikkat duyduğum doğru ise ilyönetime Alptekin bey aday imiş sakın kabul etmeyiniz bu kadar diyeyim oy kaybedersiniz

banner22

resim yükleresim yükle