O GÖREVE GETİRİLDİ

AK Parti Bilecik İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına Servet Yılmaz getirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Mart 2023 Çarşamba 14:07
792 Okunma
O GÖREVE GETİRİLDİ

AK Parti Bilecik İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına Servet Yılmaz getirildi.


Konu hakkında AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım bir açıklama yaparak, "14 Mayıs 2023'te gerçekleşecek ve tarihi öneme sahip olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerin de AK Parti Bilecik İl SKM Başkanı olarak Servet Yılmaz atanmıştır" dedi.
Servet Yılmaz ise, "Bu görevi tarafıma tevdi eden AK Parti Genel Merkezimize ve İl Başkanım Serkan Yıldırım'a teşekkür ediyor. 2023 seçimlerinin Ülkemize ilimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sefer bizden zafer Allah'tan" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HasBilecikli 2023-03-15 15:43:51

Sn:Serkan Bey
Bilecik’te tanınan bilinen mümkünse ne ticaretle uğraştığını bildiğimiz BİLECİK EVLADI birine HERHANGİ bir görev vermeyi planlıyor musunuz? Bizim çocuklarımız dışlandığı zaman seçimin zor olduğunu belediye seçiminde gördünüz, tekrar aynı hatalar. Parti içinden oy vermeyenler olmuş yaşasın bal tutan parmaklar…

Avatar
misafir 2023-03-15 16:54:34

ay çok önemli

banner22

resim yükleresim yükle