"NE SALIYMIŞ GELEMEDİ GİTTİ"

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, "Şehrin bir tarafı toz, çukur, çamurla mücadele ederken diğer tarafı da susuzlukla mücadele ediyor" diye Bilecik Belediyesi'ni eleştirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Haziran 2022 Salı 17:11
746 Okunma
"NE SALIYMIŞ GELEMEDİ GİTTİ"

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, "Şehrin bir tarafı toz, çukur, çamurla mücadele ederken diğer tarafı da susuzlukla mücadele ediyor" diye Bilecik Belediyesi'ni eleştirdi.


  Başkan Yıldırım, 2 hafta önce Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı'nın esnafı gezerek salı günü kentte asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını söylediğini, ne hikmetse o günden bugüne bir çalışma yapılmadığı söyledi. Yıldırım, "Hemşerilerim, hizmet etmesi için oy verdiğiniz, hem de 3 dönemlik AK Parti belediyeciliğinden sonra emanet ettiğiniz belediyeyi yönetememişlerdir ve hala yönetemiyorlar. Sizler oy verdiğinize pişman oldunuz, bizler ise Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’ un altyapı işinin yapılması için vereceği ödeneği desteklediğimize pişman olduk. Doğrusu pişman ettiler. Aslında bu konularda ne kadar beceriksiz olduklarını tahmin etmeliydik. Bu işin de altından kalkamadılar" dedi.

  "Bugün isteseniz asfaltı alabileceksiniz, bitirin şu çileyi artık"
  Yıldırım, açıklamasının devamında belediyeyi eleştirerek, "Bu işi etap etap, alt yapı ve üst yapısı ile birlikte tamamlaya tamamlayarak ilerleseydiniz. Bilecikliler bu çileyi 1 senedir çekmemiş olacaklardı. Özellikle Ertuğrulgazi Mahallesi sakinlerine ve esnaflarına sabırlar diliyorum. Bilecik İl Özel İdaresi'nden asfalt verilmesi için encümen kararı çıkmasına rağmen bir yama dahi neden yapmıyorsunuz.

Bugün isteseniz asfaltı alabileceksiniz, bitirin şu çileyi artık. Ne mübarek salıymış ki dünden beri Bahçelievler ve Hürriyet Mahallelerimizde su yok. Şehrin bir tarafı toz, çukur, çamurla mücadele ederken diğer tarafı susuzlukla mücadele ediyor. Sosyal medyalarınızdan konser ile alakalı paylaşımdan önce suyla alakalı bir duyuru yapmak çok mu zor geldi. Sınavın büyük Bilecik" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorumcu 2022-06-14 22:39:37

15 sene diyorsunuz, bu şehir 15 senede büyüdü. Sizler neden yapmadınız altyapıyı madem sayın Serkan Yıldırım? Parke taş üstüne asfalt kimin eseri?

banner22

resim yükleresim yükle