MV. YAĞCI'YA ZEHİR ZEMBELEK CEVAP

İYİ Parti İl Başkanı Yusuf Paçacı, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik söylediği “Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırır” açıklamasına karşı yüksek perdeden cevap verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Nisan 2023 Cumartesi 12:47
1263 Okunma
MV. YAĞCI'YA ZEHİR ZEMBELEK CEVAP

İYİ Parti İl Başkanı Yusuf Paçacı, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik söylediği “Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırır” açıklamasına karşı yüksek perdeden cevap verdi.


Paçacı’nın sosyal medyadan paylaştığı ve basın mensuplarına göndermiş olduğu açıklama şu şekilde:
“Ülke olarak geçirdiğimiz zorlu süreçte, Cumhur İttifakı’nın ortakları AKP ve BBP yöneticilerinin Genel Başkanımız Meral Akşener’e yönelik yerel basına bulundukları söylemler siyasi kutuplaşmayı arttırmak için yapılan ve kamuoyunu meşgul etmekten öteye geçmeyen açıklamalardır.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik darboğazı örtbas etmek adına yapılan bu açıklamalarla, Vilayetimizde yaşanan sorunları gizleyemediği gibi tek dertlerinin gündemi değiştirmek olduğunu gözler önüne sermektedir. Tek amaçlarının biz de yerimizi korur muyuz düşüncesiyle her geçen gün yükselen ve yükselişini sürdüren partimizi hedef alarak yaptıkları açıklamalar düştükleri durumu açıkça gözler önüne sermektedir. Üniversiteyi bitirmesine ve kurum sınavlarında yüksek puan almasına rağmen atanamayan kardeşlerimizin hakkına ve hukukuna giren AKP Milletvekili; Asıl hırsızlık, oradaki çocukların sahip olduğu hakları gasp etmeniz değil midir?.Kamuoyunu liderimiz ANATÜRK Meral Akşener üzerinden oluşturmaya çalışmayın. Bilecik için keşke beş yıllık dönemde yararlı olabilecek projeler hayata geçirseydiniz fakat yıllarca ilimizi sömürmekten öteye geçmediniz. Siz öncelikle intihara teşebbüs eden kardeşimizin vebalini nasıl ödeyeceğinizi düşünün ve halen hak gasp etmenin hırsızlık olduğunu öğrenemediğiniz gerçeğiyle yüzleşmeyi deneyin. Milletimizin meclisteki gür sesi olan ve dertleri ile hemhal olan aslında milletin isyanını Gazi Meclis’ten haykıran Genel Başkanımız demokrasimize pranga vurulamayacağını gözler önüne sermiştir.Haklısınız, yolun sonu görünüyor. Çaresiz çırpınışlar sergiliyorsunuz. Üzülmeyin Türkiye Cumhuriyeti’ni layık olduğu hür ve müreffeh seviyeye taşıyacak olan bizim her daim liyakati esas alan kadrolarımız olacaktır.Hiç merak etmeyin, gençlerimizle 'Yaşasın Cumhuriyet', 'var olsun yüce türk milleti edaları' ile 15 Mayıs sabahı tüm Türkiye’yi inleteceğiz. Sayın Vekil, emin olun ki genel başkanımız 5 senelik süreçte Bilecik’imize sizlerden fazla gelmiş, yerel esnafımızı dinlemiş, vatandaşlarımız ile sohbet etmiştir. Fakat 5 seneden 5 seneye aklınıza gelen Bilecik sizlere gereken cevabı sandıkta verecektir. Kaybettiğiniz imajı genel başkanımıza yönelik mesnetsiz söylemleriniz üzerinden kapatma çalışmayın. Genel Başkanımızın milletin meclisinden seslendiği gibi; kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 08.04.2023 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FALAN-FİLAN 2023-04-08 13:16:00

DE GET LAAA.

Avatar
Cemal güner bilecik 2023-04-08 15:45:15

Bitik iyi partiye cevap verme selimbey onlar senin muhatabın olamaz ,boşuna dememişler it ürür kervan yürür diye !meral eski batık türkiyenin müsrif politikacısı , kalkınmış yeni türkiye yi hazmedemiyor ,çünkü onların fetret dönemini ak parti bitirdi ,meralin şahsi hırsı tayyibin üstünlüğünedir .

Avatar
Bilecik li 2023-04-08 18:00:04

Hdp ile işbirliği yapmak için neler vadettiniz, Ülkeyi bölecez diyorlar, cumhuriyeti yıkacaz diyorlar esas 40 yıldır askerimize kurşun sıkıp şehit ediyorlar siz neyin milliyetçisisiniz, bize önce bunları anlatın, ekonomi değil vatan lazım bize,

Avatar
Hasan eren 2023-04-13 04:28:03

Bilecikli pkk ve fetö Akp ‘den başkasına yakışmıyor. Evlilik yaptılar ve hala mektuplaşıyorlar

banner22

resim yükleresim yükle