MUSTAFA YAMAN İŞTE BÖYLE KARŞILANDI

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Kayıboyu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Mart 2024 Çarşamba 11:33
320 Okunma
MUSTAFA YAMAN İŞTE BÖYLE KARŞILANDI

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Kayıboyu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Meşaleler ve tezahüratlarla karşılanan Yaman, Mahalle konağındaki toplantıda vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyerek, tek tek not aldı.

Mahalle sakinlerine projelerini anlatan Yaman'a vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi de dikkatlerden kaçmadı.

Kayıboyu Mahallesinin ihmal edildiğini, göreve geldiklerinde ise gereken ilgili göstereceklerini vurgulayan Mustafa Yaman, "İhmal edilen mahallemize göreve geldiğimizde oyun parkı, mahalle konağı ve çok amaçlı salon, akıllı durak, halı saha, köprü aydınlatmasının iyileştirilmesi sözümüzü veriyoruz." dedi.

Doğalgaz çalışmalarında sona gelindiğinin altını çizen Yaman, şöyle konuştu:

"Kayıboyu Mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Kayıboyu insanımızın misafirperverliği görülmeye değerdi.
Kayıboyu Mahallemizi doğalgazla kavuşturduk. Doğalgazın ulaşımı konusunda sıkıntı yaşayan 80 hanemizin doğalgaza ulaşmasını da sağlıyoruz. Kayıboyu mahallemizde doğalgazın ulaşmadığı yer kalmayacak.
İhmal edilen mahallemize göreve geldiğimizde oyun parkı, mahalle konağı ve çok amaçlı salon, akıllı durak, halı saha, köprü aydınlatmasının iyileştirilmesi sözümüzü veriyoruz."

Diğer yandan, ziyaretinde Yaman'a AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Cumhur İttifakı İl Genel ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları ile teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle