MEMLEKET PARTİSİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Memleket Partisi Milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Özcan Özel ve Hüseyin Avni Aksoy Bilecik’te basın mensuplarıyla bir araya geldiler. Milletvekili Çelebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘faiz haramdır’ dediğini söylerken, “Haramsa sıfıra indir. Madem öyle diyorsan hani dini bazı noktalardan hareket ediyorsan o zaman sıfıra indir” dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Kasım 2021 Cumartesi 16:53
49 Okunma
MEMLEKET PARTİSİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Memleket Partisi Milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Özcan Özel ve Hüseyin Avni Aksoy Bilecik’te basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

Milletvekili Çelebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘faiz haramdır’ dediğini söylerken, “Haramsa sıfıra indir. Madem öyle diyorsan hani dini bazı noktalardan hareket ediyorsan o zaman sıfıra indir” dedi.

Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ise herhangi bir ittifak içinde bulunmayacaklarını söylerken,vatandaşlara zihin temizliği çağrısında bulundu. Gerçekleşen programda açılış konuşmasını yapan Milletvekili Mehmet Ali Çelebi partilerinde asla ama asla Atatürk’ü tartıştırmayacaklarını söyledi.

Son Güncelleme: 27.11.2021 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle