MELEK BAŞKANDAN KÜÇÜK SANAYİ NABZI

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, seçim kampanyası kapsamında Bilecik Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Mart 2024 Cuma 11:47
41 Okunma
MELEK BAŞKANDAN KÜÇÜK SANAYİ NABZI

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, seçim kampanyası kapsamında Bilecik Küçük Sanayi esnafıziyaret etti.

Küçük sanayi esnafının kent ekonomisindeki önemine vurgu yaparak işletmeleri ziyaret eden Subaşı, esnafın karşılaştığı sorunları yerinde dinledi. Samimi bir atmosferde geçen ziyaretlerde esnafla fikir alışverişinde bulunan Subaşı, onların taleplerini dikkatle ve tek tek not aldı.

Önümüzdeki dönem yapılacak çalışma ve hizmetler hakkında Küçük Sanayi Esnafına bilgi veren Melek Mızrak Subaşı'ya esnafın ilgisi de oldukça yüksekti.

Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı'nın, seçim çalışmalarında sergilediği aktif ve saha odaklı yaklaşımı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, sahada kendisine gösterilen ilgi ve alakanın da Melek Mızrak Subaşı'nın halk nezdinde bir adım önde olduğu şeklinde yorumlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle