KADINLARDAN MUSTAFA YAMAN'A TAM DESTEK

AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmaları kapsamında Kayıboyu Mahallesi (Aşağıköy) sakinleriyle bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Şubat 2024 Salı 12:09
416 Okunma
KADINLARDAN MUSTAFA YAMAN'A TAM DESTEK

AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmaları kapsamında Kayıboyu Mahallesi (Aşağıköy) sakinleriyle bir araya geldi.


 

Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belediye Başkanı görevi yürüttüğü esnada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mustafa Yaman seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 


Gündüzleri esnaf, kurum, kuruluş ve STK'ları ziyaret eden Yaman, akşamları ev ziyaretlerine devam ederken, son durağı Kayıboyu Mahallesi sakinleri oldu. Mahalle Muhtarı Salih Yıldız'ın da katıldığı ev ziyaretinde toplanan mahalleli kadınlar Mustafa Yaman'a tam destek verdiler. Kadınlar CHP'li Bilecik Belediyesinin zamanında çöplerini toplatmadığı ama Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman’ ın ihmal etmediğini ve hem çöp konteynırı gönderdiğini hem de her gün çöplerini aldırdığını belirterek, tam destek vereceklerini söylediler. 


Çocuklarla da yakından ilgilenen Yaman, belediye başkanı olması halinde çocuklara yönelik bir çok projesi olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
AkPartiDestekPROJELER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dadaş 2024-02-06 12:37:01

Hizmet için Ak partiyi seçin. Hep destek tam destek.

Avatar
Ömer 2024-02-06 13:25:49

Çalışkan başkan

Avatar
Numan 2024-02-06 12:44:42

Her zaman diyorum akparti içindeki akpliler olmasa her seçim garanti hizmet adamları seçilir ins boşa giden 5 sene sonucunda hizmete hasret kalan bilecigi yeniden hizmetle taclandirman dileğiyle yolun açık olsun yaman başkan

Avatar
Bilecik li genc 2024-02-06 14:13:03

Gençliğin herdaim yaninda olan onları hiç yanlız bırakmayan yaman başkan Bilecik gençliği her zaman senin yaninda

Avatar
misafir 2024-02-06 14:14:47

CHP OLMASINDA bu saatten sonra 5 sene çöp oldu

Avatar
HİLAL 11 2024-02-06 18:11:18

İL MERKEZİ MAHALLELERİ ARASINDA EN BÜYÜK AKP YARDIMI ALAN SOSYAL HİZMETLER YARDIMI ALAN MAHALLE ARTIK İŞ İSTİYOR BU KONUDA AKP VE SOSYAL HİZMETLERE ÇOK TEŞKÜRLER

Avatar
Zor bence 2024-02-10 03:39:39

Objektif birkaç yorum yapacağım. Oy verecek insanlar sadece dışarıda görünen kişiler değil. Bu şehirde binlerce öğretmen, binlerce memur, binlerce üniversite mezunu, okuyan yazan, vizyon sahibi insan var. Kimse bu kişileri önemsemiyor gibi. Geçen seçimde olduğu gibi, bu seçimde de bunlar belirleyici olacak görün bakım. Semih şahini unutmayalım ki bu kesim başkan yaptı oylarıyla. Bunlar benim kişisel görüşlerim. Ama yanılmayacağımı düşünüyorum.

banner22

resim yükleresim yükle