İYİ PARTİ İL BAŞKANINDAN VETO YİYEN İFTAR YEMEĞİNE İLGİ YOĞUNDU

İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı açıklayan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Zafer Bozkurt iftar yemeğinde belde ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
25 Mart 2023 Cumartesi 13:02
707 Okunma
İYİ PARTİ İL BAŞKANINDAN VETO YİYEN İFTAR  YEMEĞİNE İLGİ YOĞUNDU

İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı açıklayan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Zafer Bozkurt iftar yemeğinde belde ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

14 Mayıs yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesi İYİ Parti’den aday adaylığını açıklayana ve partinin en güçlü adayı olan Bozkurt, teşkilatı bulunan belde ve ilçe başkanlarının hepsini gezmişti. Zafer Bozkurt, Merkez İlçe Başkanlığı ziyaretiyle başladığı bu serüvenine Bozüyük ilçe başkanlığında noktayı koyarak,  İl Başkanı Yusuf Paçacı, Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel ve teşkilat bulunan belde ve ilçe başkanlarını iftar yemeğine davet etti.  Bir restoranda düzenlenen iftar programına başkanların yanı sıra İYİ Partili Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, Osmaneli İYİ Parti bir önceki dönem İlçe Başkanı Cemil Özkahya ve il başkanlığı seçimini sadece 21 oyla kaydeden Soner Hızlı katıldı.  

İftar yemeğine davet edilmelerine rağmen İl Başkanı Yusuf Paçacı, Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel Söğüt İlçe Başkanı Yakup Erdem ve Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş katılmadı.

Öte yandan İl Başkanı Yusuf Paçacı'nın bu yemeği engellemek için ilçe başkanlarıyla temasa geçtiği iddia edilirken, buna rağmen başkanlar Zafer Bozkurt'u yalnız bırakmadı.

Son Güncelleme: 25.03.2023 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle