İYİ PARTİ'DE İKİNCİ ADAY ÇIKTI

Soner Hızlı, 14 Ocak günü yapılacak olan İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı seçimi öncesi adaylığını açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Aralık 2022 Pazartesi 17:08
694 Okunma
İYİ PARTİ'DE İKİNCİ ADAY ÇIKTI

Soner Hızlı, 14 Ocak günü yapılacak olan İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı seçimi öncesi adaylığını açıkladı.


 

Hızlı adaylık yazısını İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Hakan Sakarya'ya teslim ederek, "Bizler 2017 yılında çok zor şartlar altında bir yola çıktık. Ogün imkânsız denilen bu mücadele bu insanlar sayesinde bugün milletimizin umudu oldu. Hatırlayalım İYİ partinin ilk kurulduğu zamanlarda her sabah yeni bir iftirayla uyanıyor maddi manevi baskılara maruz kalıyor, bu onurlu rozetin gölgesine yanaşmaya korkutulan insanlardan vazgeçin başaramazsınız cümleleri duyuyorduk. İşte o zor şartlar altında yola çıkanlardan biride bendim. 2017 yılında Bilecik kurucu il başkanı yardımcılığı görevini üstlenerek en sıkıntılı günlerde bu zor görevlere talip olduk.

Daha sonrasında il başkanlığı yaptığım 2019 yerel seçimleri ilimiz genelinde beklenin üzerinde bir sonuçla tamamladık. Eğer ortada bir başarı var ise bu ilk kuruluş tarihinden itibaren cesur yürekli İYİ parti il ve ilçe teşkilatları ve yöneticilerimiz sayesindedir. Biliyoruz ki daha gidilecek çok yol, aşılacak çok engel, başaracak çok iş var. Şimdi hedefimiz bu Aziz Türk Milletinin makûs kaderini değiştirmektir. Bu değişiminde olacağı yer sandıktan başka bir yer değildir. Bu sebeple değerli dava arkadaşlarım, kıymetli yol arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde yine önemli bir göreve talip olmam gereği hâsıl olmuştur ve bugün bu şerefli göreve Bilecik İYİ parti il başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Biz sadece bir il başkanlığına değil, tarihin en önemli seçimine, bir milletin kaderini değiştirmesine, gençleri hayal kurabilen, hiçbir evladı yatağa aç girmeyen bir memleketin yönetimine talip oluyoruz. Biz yorulmak bilmeden çalışmaya, memleketin her ferdine faydalı olmaya talip oluyoruz. Biz ranta, zenginleşmeye değil Ulu Önder M. Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe emin adımlarla yürümeye talip oluyoruz. Bu nedenle durmadan,  yorulmadan Vatanımız için, Bilecik'imiz için tüm teşkilatlarımızla birlikte çok çalışacağız. Biliyoruz ki muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızda ki asil kanda mevcuttur" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba hakkı 2022-12-27 14:52:46

hdp sayesinde chp seni bekliyor koşşşş

banner22

resim yükleresim yükle