İSMAİL CİNOĞLU ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI 

Bilecik'te siyaset, spor dünyasının sevilen isimlerinden iş insanı İsmail Cinoğlu, CHP Bilecik Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Ocak 2023 Perşembe 12:04
647 Okunma
İSMAİL CİNOĞLU ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI 

Bilecik'te siyaset, spor dünyasının sevilen isimlerinden iş insanı İsmail Cinoğlu, CHP Bilecik Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.


Bilecik’te 1994-1999 yıllarında Bilecik Belediye Başkanlığı merhum Mustafa Cinoğlu'nun oğlu eski GS futbolcu ve Bilecikspor Başkanı, 4 buçuk yıldır CHP Spor Kurulu Danışmanlığı ile Genel Başkan Spor Danışmanı görevini yürüten İsmail Cinoğlu, CHP Bilecik Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.


" DESTEĞE İNANDIĞIM İÇİN ADAYIM"
Cinoğlu yaptığı açıklamada, "İsmail Cinoğlu bu memleketin öz evladıdır. İsmail Cinoğlu bu memleketin sanayicisidir, madencisidir, tarımcısıdır, çiftçisidir, köylüsüdür, nakliyecisidir, Belekoma tayfasıdır, Bilecikspor’udur, İsmail Cinoğlu atasından, dedesinden ve ailesinden bu memlekete hep hizmet etmiştir Bilecik’e hizmet etmeye çalıştık. Bütün köylerde selamı sabahı olan insanlarız. 283 tane köyün hepsinde 1’er hafta yatmak şartıyla hepsine merhaba diyecek şekilde bu insanlarla beraber alacağım desteğe inandığım için adayım" dedi.
"CHP BİLECİK’TE BİRİNCİ PARTİ OLMADIKTAN SONRA BENİM ÖBÜR DÖNEM ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU BİLE DEĞİLDİR”
İsmail Cinoğlu açıklamasının devamında, "6’lı masanın ruhunu, diğer adaylar ile uyum içerisinde bu seçime götüreceğime inandığım için adayım.  Z kuşağının temsilcisi olduğum için adayım. Tarih kayıtlarına geçecek bir şey söylemek istiyorum. Eğer ben aday olduktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik’te 1. Parti olmadıktan sonra benim öbür dönem adaylığım söz konusu bile değildir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin olduğu yerde 1'inci parti olmak vardır, 2'inci parti olmak diye bir şey yoktur. Varsa da başarısızlıktır. Hayatımızı siyasetten, ticaretten istihdam eden insanlar değiliz" dedi. 
“BİLECİK’E HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIK”
İsmail Cinoğlu, "Belediyenin karşısında bir mağazam vardı oradan çay paketleri gider sevgili babam haram olmasın diye çayını ayrı demletirdi. Maaş bordrolarının 3.5 yılında İsmail Cinoğlu’nun imzası yoktur. Biz böyle bir aile olarak hayatımızı devam ettiriyoruz. Nakliyecilikte, ticarette yaklaşık 150 kamyon sahibini iş sahibi yapma sürecini bu hayatımda gerçekleştirmiş bulunuyorum. 1100’e yakın insanın emekli olmasında 65 yıllık bir firma ve 4. nesil olarak madenciliği bugün de devam ettiren bir kardeşiniz olarak bu memlekette selam vermedik insan, girmedik ev bırakmadık ve çok güzel duygularla Bilecik’e hizmet etmeye çalıştık" ifadelerine yer verdi. 
“BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPARKEN İŞİ BOZULAN TEK AİLEYİZDİR"
Cinoğlu açıklamasının devamında siyasetin Bilecik’te o kadar fazla kirlendiğini anlatarak, "İnsanlar birbirlerine selam vermeye korkuyorlar. Birisinin fotoğrafını beğendiğinizde bile oncu veya buncu oluyorsunuz. Belediye Başkanları veya Milletvekilleri görevinin dışında başka iş yapmayacak.  Hizmet edecek. Hizmetinin de bedelini zaten devlet veriyor. Allah ziyade etsin bütün Milletvekilleri, Belediye Başkanları zengin oldu Cumhuriyet tarihinde belki ilk defa biz belediye başkanlığı yapan bir aile olarak hükümet bizdeyken belediye başkanlığı yaparken işi bozulan tek aileyizdir" dedi.
"BİLECİK’İ 30 SENEDİR 4 KİŞİ YÖNETENLERE TEŞEKKÜR EDİLEREK BU İŞE ARTIK BİR SON VERİLMELİDİR"

Memleketimize hizmet etmek için yola çıktığı anlatan Cinoğlu, "Bilecikli bir kardeşiniz ve evladınız olarak sporunda, sanatında, kültüründe, Bilecik’in gelişmesinde sineması olmayan, otobana bağlantısı olmayan, ucubelerin dikildiği bir şehirden kurtarmak için, iktidarın ve muhalefetin birbirine girdiği, sorunların sadece hatıra fotoğraflarının çekildiği bir Bilecik olmaması için, Yenişehir yollarında, köprülü kavşaklarda, ucubelerin ortalarında fotoğraf vererek muhalefet anlayışı olmaz. Bütün partililer ve bütün Bilecik halkı bilmelidir ki Bilecik’te siyaset yeniden dizayn edilmek zorundadır. Benim olup olmamam fark etmez. Bilecik’i 30 senedir 4 kişi yöneten arkadaşlarımıza, ağabeylerimize teşekkür edilerek bu işe artık bir son verilmelidir. Coğrafya kaderdir,  adaylar kader değildir. Bizim adayları seçmek gibi bir lüksümüz olmalıdır. Ben onlara teşekkür edip anılarını defterlerini hizmetlerini bir ansiklopedi yaparak partimizin gençleri olarak onları iyi bir şekilde anmamız lazım. Her şeyin bir sonu olmalı. Bir şehir imaj değiştirmeli, ruh değiştirmeli. 30 senedir artık yeter. Bir insana sizden başka okuma yazma bilen yok mu bu memlekette derler. Osmangazi bile bu memlekette bu kadar hüküm sürmedi. Ben yeter dediğim için buradayım. Bu yeterin karşılığında yeterli olduğum için adayım" dedi.
 “BANA OY VERİN DEMİYORUM, DESTEK OLUN DEMİYORUM AMA BU GÜN O GÜN"
İsmailk Cinoğlu açıklamasının sonunda, "Bir evladınız olarak parti gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde Bilecik’in ilerlemesi noktasında her konuda, en önemli yol haritamızdan biri üniversite şehri olması çabasıyla biz göreve geldiğimizde hiçbir üniversite öğrencisinin başı öne eğik gezmemesi şartıyla, hepsini kucaklamak şartıyla, tarladaki amcama soluk olmak şartıyla birlik beraberlik içerisinde bu memlekete hizmet etme anlayışıyla Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinden şunu istiyorum; bana oy verin demiyorum, destek olun demiyorum ama bu gün o gün.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kesimden oy alabileceği tek aday olduğumu düşünüyorum. 1'inci parti olmadıktan sonra da siyasi hayatımı başarısızlık olarak kabul eder, 2'inci dönem de aday olmamayı taahhüt ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde partimizin 2023 seçimlerinde Türkiye’de değişime nasıl ihtiyacı olduğunu düşünüyorsa ilimizde de bu ihtiyaca karşılık verebileceğini düşündüğüm için karşınızdayım. Bu memlekete hayatımızın tecrübelerini, enerjisini, sokaklarında, kentlerinde Cumhuriyet Halk Partisi geliyor, bizim ocuklar geliyor, bizim aslanlarımız geliyor diyerek bir destan yazmak için varım. Bu konuda desteklerinizi bekliyorum. Birlik beraberlik içerisinde yeni bir Bilecik’e, yeni bir Türkiye’ye umudumuzla, mücadelemizle birlik beraberlik içerisinde yardımlarınızı bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 19.01.2023 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Dinç 2023-01-19 19:30:06

Hayırlı uğurlu olsun gerçekten Bilecik için en iyi aday dürüst Çalışkan herkesi kucaklayabilecek bir insan bileceği ve CHP'ye hayırlı olsun

Avatar
Vatandaş Takipte 2023-01-20 15:33:46

CinAga geliyor....

Avatar
Misafir 2023-01-20 17:25:48

Sayın Cinoğlu sadece Bilekten bahsetmiş.Başka ilçeleri,beldeleri,köyleri yok saymış.Belli ki kabuğunu kıramamış.Sanırım sadece Bileciğin milletvekili olmayı planlıyor.diğer ilçeler ve yerleşim yerlerinden bi beklentisi yok.Senden millet temsilcisi olmaz.Hiç boşuna kürek çekme.

banner22

resim yükleresim yükle