İLK RESMİ BAŞVURU HÜSNÜ ERSOY'DAN

AK Parti’de ilk resmi milletvekili aday adaylığı başvurusu Hüsnü Ersoy’dan geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Mart 2023 Çarşamba 11:35
137 Okunma
İLK RESMİ BAŞVURU HÜSNÜ ERSOY'DAN

AK Parti’de ilk resmi milletvekili aday adaylığı başvurusu Hüsnü Ersoy’dan geldi.


AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmak için görevinden istifa etmişti. Ersoy, AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılan basın açıklamasında başvurusunu İl Başkanı Serkan Yıldırım’a iletti. Toplantıya Ersoy’un ailesi ve çok sayıda partili katıldı.


Ersoy, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“14 Mayıs 2023 tarihi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye yüzyılı işaret fişeğinin atılacağı, Allah'ın izniyle de bunun tasdikini de milletimizin yapacağı bir gün olacak. İnşallah Bilecik'ten 2 vekilimizi de meclise göndererek il başkanımızı da Allah'ın izniyle siyasi tarihe kaydettireceğiz. Bunun için konjonktür müsait, matematik müsait. Her şeyden önce biz inandık buna. Allah'ın izniyle İl Başkanımızın desteğiyle, sizlerin de desteğiyle Cumhurbaşkanımız liderliğinde Bilecik'te de 2'yi alacağız. Türkiye'de de rekor oylarla Cumhur ittifakının iktidarını millete hizmet vesilesi kılacağız. Bunun için de inancımız da tam zerre kadar bir şüphemiz yok. Tabii ki böyle bir süreçte biz bundan geri duramazdık.  Cumhuriyet tarihinin, belki Türk tarihinin en mühim seçimlerine girdiğimizde bizim üzerimize düşen bir yük vardı, bir sorumluluk vardı. Bu konuda da sağolsun İl Başkanımızın tensipleri ile Genel Merkezimizin takdirleriyle, sizlerin de desteğiyle böyle bir yola girdik. İnşallah bunu nihayetlendireceğiz. Cenab-ı Hak yardımcımız olsun vesileyle yüzyılın felaketini kaybettiğimiz kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah'ın izniyle bu bölgeleri ayağa kaldıracak, Türkiye'yi ayağa kaldıracak hemen şimdi diyerek Türkiye vizyonuyla da bunu gerçekleştirecek olan iktidar, lider bizde, irade bizde. Allah'ın izniyle en kısa sürede de oradaki kardeşlerimizi de ayağa kaldıracağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle