İFTAR YEMEĞİNDE 'BOZKURT' FARKI

İYİ Parti'nin Bilecik milletvekili aday adayları, Bilecik Pelit Park'ta düzenlenen iftar yemeğinde tanıtılırken, Zafer Bozkurt'un konuşması büyük alkış aldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
04 Nisan 2023 Salı 12:33
357 Okunma
İFTAR YEMEĞİNDE 'BOZKURT' FARKI

İYİ Parti'nin Bilecik milletvekili aday adayları, Bilecik Pelit Park'ta düzenlenen iftar yemeğinde tanıtılırken, Zafer Bozkurt'un konuşması büyük alkış aldı.

14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimi için İYİ Parti'den aday adayı olan 5 isim, Pelit Park'ta düzenlenen iftar yemeğinde tanıtıldı. Tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Yusuf Paçacı, "Milletvekili adaylarımızın partimize katacağı güçle milletimizin bize göstereceği teveccüh daha da artacaktır. Önümüzde çok kritik bir seçim var. Bu seçim şimdiye kadar yapılan seçimlerle kıyaslanamaz. Kıymetli aday adaylarımız çıkmış olduğunuz bu kutlu yolda hepimizin yolu açık olsun" dedi.

ZAFER BOZKURT KENDİNİ TANITTI

Partinin güçlü aday adayı Zafer Bozkurt konuşmasında, "Ülkemizin başına gelen deprem felaketinin sonucu yaşanan onca acıyı anımsamadan geçemiyorum. Geciken çadırlar, geciken konteynırlar, geciken askerler ve asrın depremi asrın felaketine döndü. Bir daha bu ülkede böyle anlayışla yönetilen bir ülkede tekrar bir felaket yaşamamak dileğiyle. Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin.

Zafer Bozkurt, Ankara Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Turizm Bölümü ve İngilizce Öğretmenliği mezunuyum. İyi derecede İngilizce biliyorum, bir özel okul sahibi aynı zamanda Ankara’da işletmem var. Orada da AVM işletmesinde şirket görevi yapıyorum. Bir torunum var, eşim damadım kızım hep beraber burada yaşıyoruz. Rahmetli annem ve babamı da buraya teslim ettim" dedi.

"ALLAH İYİ‘DEN AYIRMASIN, ALLAH UTANDIRMASIN"

Bozkurt açıklamasının devamında, "Bu seçim sürecinde 'Mutabakat Metni' imzaladık. Mutabakat metni demek sorumluluk demektir ve bizim bazı keskin fikirlerimiz konusunda dikkatli olmamız ve ağzımızdan çıkacak olan kelimeleri dikkatli sarf etmemiz gerektirmektedir. Demokrasiye giderken başkalarını dinlemeyi mutlaka öğrenmeliyiz.

Neden; laik demokratik sosyal hukuk devleti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda yürüme; paralar sıfırlandı mı diyen anlayışa, konfederasyon tartışılmalıdır diyen anlayışa bakara makara diyenlerin büyükelçi yapıldığı bir Türkiye'ye, altı yaşında evlenilir evleneninde rızası vardır diyen anlayışa artık dur denilmeli. Onun için parlamenter sistem onun için hukuk devleti ve onun için ayaklar altına alınamayan Atatürk milliyetçiliği, onun için üniter yapı, onun için Ne Mutlu Türküm diyebilen Milli Eğitim. Bu nedenle iktidarımızda hızla hukuk devletine dönülecektir. Yolsuzluklar zaman aşımından çıkarılacaktır. 

Eğitimde derhal revizyona gidilecek, liyakatli kadrolar öne çıkarılacaktır.  Parti devre düzeninden hızla demokrasiye geçirecektir. Kadın haklarına değer verilecek,  21 yıldır bekleyen kadrolar partizan ve tek adam anlayışı olan birimlerin tavsiye edilmeleri gerecektir. Milli gelirden alınacak pay ile halkımızın büyük çoğunluğunun geçim derdinin son bulması sağlanacaktır. Bu insanlardan oluşan bir Türkiye için savaşmalıyız. Bu seçimde neye evet diyeceğiz; şehidimiz Gaffar Okan’a PKK ile işbirliği yapıyor diyen zihniyete mi? evet diyeceğiz, yoksa şehit diyenlere mi? evet diyeceğiz.

Sinan Ateş'e bir Allah rahmet eylesini çok görenlere mi? evet diyeceğiz sahip çıkanlar ama evet diyeceğiz. Suriyelileri bayram ziyaretine gönderenlere mi evet diyeceğiz, yoksa iki yıl içinde onları ülkelerine göndereceğiz diyenlere mi? evet diyeceğiz. Beş, sekiz, on yerden maaş alanlara mı? Yoksa maaşını bağışlayanlara mı? Evet diyeceğiz. Tek adam rejimine, çetelere mi? yoksa demokrasi ve Atatürk Türkiye'sine mi evet diyeceğiz. Dostlarım mühür sizde, vicdan sizde, karar sizde. Biz Mustafa Kemal milliyetçiliğine evet diyoruz. Bu umutlu süreçte Bilecik özüne dönecektir. Atasıyla Ebabali'siyle ile tekrar güneş gibi doğacaktır. Allah İYİ‘dan ayırmasın, Allah utandırmasın" dedi.

Bozkurt'un konuşmasının ardından diğer 4 aday adayı da kendilerini kısaca tanıtırken, iftar yemeğine Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı'da katıldı.

Son Güncelleme: 04.04.2023 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle