HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik'in dört bir yanında her kesimle buluşmaya ve her davete katılmaya devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Mart 2024 Cumartesi 12:57
421 Okunma
HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik'in dört bir yanında her kesimle buluşmaya ve her davete katılmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun temposunu sürdüren Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği iftar programına katıldı. Esnaf Kefalet Toplantı Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Bilecik'te yaşayan birçok Rumeli Türkü katılırken Melek Mızrak Subaşı'ya ilgi oldukça yüksek oldu.

Düzenlenen iftar yemeğine Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

SUBAŞI: "BİLECİK EVLADINA SAHİP ÇIKAR VE ÇIKACAKTIR DA!"

Bilecik'in çok renkli ve zengin bir kültüre sahip olmasının farklı kültürlerin kesişim noktası olmasından kaynaklandığını ve bunun Bilecik için büyük bir şans olduğunu belirten Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı; "Bilecik büyük bir mozaik, bu güzel mozaiğin içinde yer alan her bir renk bizim için çok kıymetli. Bugün burada hep birlikte olmamız ve birbirimize güç ve destek olmamız her şeyden önce bu şehrin en güzel özelliği. Bilecik her zaman evladına sahip çıkar ve çıkacaktır. Hep birlikte başaracak, hep birlikte kazanacağız." ifadelerini kullandı.

İftar yemeğine katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve her birinin halini hatırını soran Melek Mızrak Subaşı tüm vatandaşlardan takdir topladı. Ortaya çıkan samimi tablo ise Bilecik Rumeli Türklerinin Melek Başkanı bağrına bastığı ve tam destek dedikleri şeklinde yorumlandı.

 

Son Güncelleme: 23.03.2024 13:14
Anahtar Kelimeler:
StkIftarKalabalık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle