HEDEF YEREL SEÇİMLER

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeleri Toplantısını gerçekleştirdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
14 Haziran 2023 Çarşamba 11:14
88 Okunma
HEDEF YEREL SEÇİMLER

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeleri Toplantısını gerçekleştirdi.


AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, il genel meclis üyeleri arasında görüş alışverişinde bulunuldu ve önemli konular tartışıldı.Toplantıda, AK Parti'nin Bilecik il genel meclis üyeleri arasındaki iletişimi güçlendirmek, birlikte çalışma ve koordinasyonu sağlamak amacıyla bir araya gelindi. Yerel yönetimlerin sorumlulukları ve il genel meclisi çalışmaları hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Ayrıca, geleceğe dönük projeler, hedefler ve stratejiler üzerinde de görüş alışverişinde bulunuldu.
AK Parti Bilecik İl Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeleri Toplantısıyla birlikte partinin il genel meclis üyeleri arasındaki iletişimi güçlendirmeyi ve koordinasyonu sağlamayı amaçladı. Bu toplantı, yerel yönetimlerin etkin bir şekilde çalışabilmesi ve hedeflere ulaşabilmesi için önemli bir adım olarak değerlendirildi. AK Parti'nin Bilecik il teşkilatı, il genel meclis üyeleriyle birlikte daha güçlü ve etkili bir şekilde hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2023-06-14 19:09:42

Munur Şahin- şaban Gudem- İbrahim Polat - Recep Akay çok yakın akrabalar ayrıca Alper Karadağ ve Kamil can Yılmaz dünür yani osmanelinde Akraba Kalkınma Partisi

banner22

resim yükleresim yükle