GENÇ VE DİNAMİK ADAY ADAYI OLDU

2018 yılında İYİ Parti Bilecik Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı olan Mehmet Can Kılınç, partisinden milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Mart 2023 Perşembe 10:44
322 Okunma
GENÇ VE DİNAMİK ADAY ADAYI OLDU

2018 yılında İYİ Parti Bilecik Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı olan Mehmet Can Kılınç, partisinden milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı.


Mehmet Can Kılınç, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerinde İYİ Parti Bilecik Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu genel merkez binasında gerçekleştirdi.


"Yeniden hizmet etmek için bu sefer çileye talibim"
Başvuru sonrası sosyal medya üzerinden bir açıklama yapana Mehmet Can Kılınç “İyiliğin, samimiyetin, adaletin teşhisini inşa ederek, liyakatli kadrolarımızla kurucu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkilaplarına bağlı olarak Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkmak için 25 Ekim 2017 tarihinde siz değerli yol arkadaşlarımıza birlikte partimizin kuruluşunu gerçekleştirdik. Bilecik kurucu İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendim. O günden bu zamana şahsıma, partime inanan, güvenen bizimle beraber bugüne kadar omuz omuza yol yürüyen bütün dava arkadaşlarıma yürekten teşekkürlerimi sunarım. Kurucu Gençlik Kolları İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Bölge Koordinatörlüğü görevleri ile partimize uzun bir süre hizmet ettim. Yeniden hizmet etmek için bu sefer çileye talibim. Genel Başkanımız Meral Akşener’in ben bu yolu gençler olmadan yürümem sözünü hedef belirleyerek 28. Dönem Bilecik Milletvekili Aday Adaylığı başvurumuzu tamamladık ve alındı belgemizi teslim aldık. Aday adaylığı sürecinde desteklerini eksik etmeyen kıymetli büyüklerime ve kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle