FİKRET KARABIYIK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti’den Fikret Karabıyık Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Kasım 2023 Çarşamba 16:55
436 Okunma
FİKRET KARABIYIK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti’den Fikret Karabıyık Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. 


 

Eski dönem AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevini yapmış olan Fikret Karabıyık, AK Parti’den Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. 
Geçmiş dönemlerde ve gelecek dönemlerde Bilecik’e hizmet etmiş ve hizmet etmeye devam edeceğini belirten Karabıyık, ‘’Doğduğumuz, doyduğumuz, büyüdüğümüz, yaşadığımız, kuruluşun ve kurtuluşun şehri Bilecik’imize değişik kademelerde hizmet etmeye çalıştık. Şimdi ise ilimize Bilecik Belediye Başkanı olarak hizmet etmek için bir yola çıktık. AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu İl Başkanlığımıza yapacağım. Öncesinde, siz değerli hemşehrilerimizle birlikte parti binamıza yürüyeceğiz. Bizleri bu kutlu yol yürüyüşümüzde yalnız bırakmazsanız sevinirim’’ ifadelerini kullanarak tüm teşkilatı destek için çağırdı. 

Anahtar Kelimeler:
AdayAkPartiSeçimlerBaşkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zor 2023-11-16 09:06:11

Fikret beyin işi zor. İl başkanıyken bütün belediyeleri kaybettiler neredeyse. Melek hanımın karşısında daha güçlü biri şart.

Avatar
Gggg 2023-11-22 18:41:14

Aday olsun da kazandıklarını harcasin

banner22

resim yükleresim yükle