CHP’Lİ KADINLARDAN AK KADINLARA CEVAP

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, 10 Şubat günü Bilecik Adliyesi önünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklama yapan AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal’a cevap verdi.

13 Şubat 2016 Cumartesi 13:38
1380 Okunma
CHP’Lİ KADINLARDAN AK KADINLARA CEVAP
banner15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, 10 Şubat günü Bilecik Adliyesi önünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklama yapan AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal’a cevap verdi.  

 

 

  CHP Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, 10 Şubat günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin 35. Olağan Genel Kurultayı'nda Cumhurbaşkanı hakkında yaptığı açıklamayı sert bir dille eleştiren AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal’a cevap verdi. Nurten Bilecikligil, AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal'ı eleştirerek, o gün 9 şehidin olduğunu ve basit cevaplarla kamuoyunu meşgul etmemeleri gerektiğini söyledi. Bilecikligil, “Ülkemizde her gün devam eden şehit haberleri ve o şehit ailelerinin gözyaşlarını görmeyen iktidar partisi sadece ve sadece ‘dünya lideri’ diye nitelendirdiği Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan olması konusunu gündeme almışlar. Başkanlık sistemi nedir? Ne işe yarar? diye sorsak acaba net bir cevap alabilir miyiz? Onun da cevabını düşünüyoruz. Dünyada ilk 20’ye giren ülkelerin sadece 2’sinde başkanlık sistemi uygulamadadır. Diğer taraftan son 20 ülkeye baktığımızda 19 tane ülkede başkanlık sistemi uygulanıyor. Demek ki buradan şu sonuç çıkıyor.

 

 

Eğer başkanlık sistemi güzel ve halk yararına olan bir sistem ise dünya ülkeleri olarak nitelendirdiğimiz ülkelerde bu sistem uygulanırdı. Fakat görüyoruz ki bu sistem geri kalmış ülkelerde uygulanan bir sistemdir. İşte bu yüzden ki biz başkanlık sistemine karşı çıkıyoruz. AKP’nin istediği tek şey ‘Dünya Lideri’ olarak gördükleri Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeyi sadece onun yönetmesi o ne derse onun olmasıdır. Aslında onların istediği sistem diktatörlük sisteminin ta kendisidir. Fakat bu söylemi Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 35. Olağan Kurultayımızda söylediği için AKP teşkilatlarından çeşitli saldırılara uğramış ve hakkında suç duyurunda bulunulmuş olup konu yargıya taşınmıştır. Bizim Bilecik CHP Kadın Kolları yönetimi olarak değinmek istediğimiz konu ülkemizde hiçbir sorun yokmuş ve tek konunun ‘Dünya Lideri’ denen kişinin başkan olabilmesi ve her şeyi dilediğince yapabilmesidir. Biz buna karşı çıkıyoruz ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonunda kadar arkasındayız” dedi.

Son Güncelleme: 13.02.2016 13:38
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPSiyaset
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle