CHP'NİN BİLECİK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik milletvekili adayları belli oldu

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
09 Nisan 2023 Pazar 13:14
1459 Okunma
CHP'NİN BİLECİK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik milletvekili adayları belli oldu.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde CHP’nin Bilecik’te birinci sıra adayı mevcut milletvekili Yaşar Tüzün olurken, ikinci sıraya ise Vedat Kazıcı yazıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAMZA 2023-04-09 15:07:39

BUNCA YILDIR BİR ŞEY YAPTIMI CHP LİLERE SORUYORUM BELKİ ONLAR GÖRMÜŞTÜR SANDALYE İŞGALİYE ÜCRETİ ALIN YAZIK NE DEĞERLER VAR ORADA OLACAK FAKAT AYNI

Avatar
Eski chpli 2023-04-11 00:56:25

CHP mevcut durumu ile Atatürk'ün çizgisinden uzaklaşmıştır. Atatürk çizgisinde durmayan, güç neredeyse adete bir dansöz gibi oradan oraya geçen yaşar Tüzünu yeniden aday göstererek de en büyük hatayı yaptılar.

Avatar
Ali Firat 2023-04-10 19:05:35

Bildiğim kadarıyla Avk çağatay Karaahmetchp hizmetini babadan devralan bir chpli bilinmesi gerekir

Avatar
anonim 2023-04-14 11:36:28

gerçekten işini bilmeyen ajan gibi bir lideri var cehapenin helal olsun diyorum!!! halktan bu kadar kopuk bir parti daha görmedim!! resimler boy boy ama göstermelik!! kemik cehape tabanına ve RTE nefretine çok güveniyor bay kemal ama sonu hüsran olacak!!! bu millet ihaneti, teröristlerle kol kola yürüyenleri affetmez!!!

banner22

resim yükleresim yükle