CHP'DE İLK ADAY BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri ilk aday Melih Karaçam oldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
22 Ağustos 2023 Salı 14:43
621 Okunma
CHP'DE İLK ADAY BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri ilk aday Melih Karaçam oldu. 

  Bilecik'te 3 Eylül günü 38'inci yapılan olan CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri ilk aday Melih Karaçam oldu. Karaçam, parti binasında İl Başkanı Mehmet Yaşar Metin birlikte bir basın toplantısı düzenlenen. Büyük bir katılımla düzenlenen toplantıda bir açıklama yapan Melih Karaçam, "Köklerini Anadolu ve Rumeli Müdafa-i hukuk cemiyetinden alan kuruluş ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin kıymetli üyeleri ve sevgili basın mensupları bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayıp heyecanımıza ortak olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Ben Melih Karaçam 1986 yılında Bilecik’te doğmuş Bilecik’te büyümüş hepinizin yakinen bildiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençlik kollarından yetişmiş örgüt tozunu yutmuş mücadelenin her safhasında asla görevden kaçmamış bir parti emektarıyım. Doğup büyüdüğüm bu şehre Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün kurduğu laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşı olan Cumhuriyet Halk Partisi saflarında hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duydum. Cumhuriyetimizin teminatı kadın erkek eşitliğinin sigortası 99 yıldır her türlü olumsuzluğa rağmen dimdik ayakta duran Cumhuriyet Halk Partisi ailesine gençlik kollarından katıldım ve  daha sonra 2 dönem ilçe  yönetiminde bulunduğum süre içersinde, ilçe sekreterliği ve  bilfiil ilçe başkan vekilliği görevlerini yaptım. Bu görevleri icra ederken parti büyüklerimin bilgi ve tecrübelerini halkımızın görüş ve önerileri ile birleştirip bir yol haritası haline getirdik. Onlara çok teşekkür ediyorum Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe üyelerimize, büyük bir çoğunluk sağlayarak mahalle delegeleri seçiminde ister mavi liste ister beyaz listeye oy vermiş olsunlar, bizde varız diyip sandıklara gelerek Cumhuriyet Halk Partisi  demokrasinin ne kadar üstün bir demokrasi olduğunu diğer tüm siyasi partilere göstermiş ve bizlere büyük bir demokrasi şöleni yaşatmışlarıdır. Partililerimizin bize yüklediği sorumluluk ve enerjiyle parti içindeki tüm kırgınlıkları gidermek ve tek yürek haline gelebilmek için  içe dönük değil dışa dönük, halkla omuz omuza halkın içinde güçlü bir örgüt inşa etmek için kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin rollere taşıyabilmek için Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlık yarınlara taşıyacak olan  genç ve dinamik kadrolarla sahada olmak için 'Parti İçi Barış, Parti Dışı Yarış' düşüncesiyle parti büyüklerimizin, Cumhuriyet Halk Partimize gönül vermiş yoldaşlarımızın görüş ve önerileri ile bu noktaya geldik. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Eylül'de yapılacak olan 38. Olağan Merkez İlçe Yönetimi Kongresinde Merkez İlçe Başkanlığına adayım. Merkez ilçe kongremizin partimize şehrimize ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle