CHP BİLECİK İL BAŞKANINDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak, belediye meclis üyelerinin belirlenmesinin ardında herkesin CHP'yi konuşacağını söyledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
31 Ekim 2023 Salı 14:40
703 Okunma
CHP BİLECİK İL BAŞKANINDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak, belediye meclis üyelerinin belirlenmesinin ardında herkesin CHP'yi konuşacağını söyledi.

Bilecik Olay Haber sahibi İbrahim Rafet Sünetci, CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir'i makamında ziyaret ederek, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Özdemir, Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlere örgüt olarak hazır olduklarını söyledi. Özdemir, "Geçtiğimiz 2019 yerel seçimlerinde Bilecik ve en büyük ilçemiz olan Bozüyük'ü CHP'li belediyeler ile tanıştırdık. Şu an için 2 belediyemizde örgütlerimizle planlı bir şekilde halkımıza hizmet etmeye çalışıyor. Bizler Bilecik'te 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere belediye başkan adayımızın belirlenmesin ardından ortak bir kararla oluşturacağımız belediye meclis üyeleriyle adımızdan söz ettireceğiz. İlk 3'e yazılacak meclis üyelerin belediye başkan adayımızdan hiç bir farkı olmayacak. İl Genel Meclis üyelerimizin belirlenmesinde ise; bizler tüzüğümüze bağlı kalma sözüyle geldik. Tüzüğümüze göre önce ön seçim olsun, gerekse üye bazlı temayül yoklaması, oda olmazsa son çare olarak atama yoluyla aday belirlenir, bizlerde ona bağlı kalırız" dedi.

" Şunu da iddia ediyoruz şuan 2 olan CHP belediyemiz en az 4 veya 5'e çıkacak"

Özdemir açıklamasını devamında, " Bizler bu göreve talip olduğumuzda ne dedik, 'Küskünleri birleştireceğiz' demiştik. Şuanda o havayı yakaladık. 29 Ekim kutlamalarına Merkez İlçe Başkanımız Melih Karaçam gençlik kolları üyeleriyle yaklaşık 300 kişi yürüyüşe katıldı. Gençlerimiz bizim için önemli, bakıyorum da arkadan yetişen siyasetçi az. Biz bu gençleri partimizde bir okul edasında birikimlerimizi ve tecrübelerimizi aktararak, iyi birer siyasetçiler çıkarmak hedefimiz. Belediye meclisimizde de göreceksiniz ilk önceliğimiz geleceğin siyasetçileri olacak. Bizler bu koltuklarda kalıcı değiliz, ama arkamızda hoş bir seda bırakma derdindeyiz. Bizler örgüt olarak her ilçe ve beldemizde aile içinde yaşanan sıkıntılar misali hepsinin çözüm yolunu bularak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere daha güçlü bir şekilde gireceğiz. Şunu da iddia ediyoruz şuan 2 olan CHP belediyemiz en az 4 veya 5'e çıkacak bu tarihte" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Che 2023-11-01 19:51:42

Üniversiteden mezunu necmiyelileri meclise koyun 4 akrabasını ise alın yoksa aganiz kizar

banner22

resim yükleresim yükle