BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Bilecik'te Cuma günü saat 10:00'da yapılacak olan Belediye Başkan Vekilliği seçimi öncesi CHP'den birlik mesajı verildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Nisan 2022 Çarşamba 13:41
1147 Okunma
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Bilecik'te Cuma günü saat 10:00'da yapılacak olan Belediye Başkan Vekilliği seçimi öncesi CHP'den birlik mesajı verildi.  


  Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in bir soruşturma çerçevesinde 2 aylığına geçici olarak görevden alınmasının ardından yerine vekaleten seçilen CHP'li meclis üyesi Muharrem Tüfekçioğlu'nun da geçmişte aldığı 1 yıl 11 ay hapis cezasının onaylamasının ardından görevi düşürülmüştü. Bu gelişmeler ardından Bilecik Belediye Meclisi cuma günü saat 10.00'da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yeniden seçime gidecek. Bu seçim öncesi CHP'li belediye meclis üyeleri birlik ve beraberlik mesajı verdiler.


  "Meclis grubundan çıkacak adayın arkasında duracağız, bundan hiçbir kimsenin şüphesinin olmasın"
  Parti binasında CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün öncülünde bir araya gelen meclis üyeleri yaptıkları toplantı ardından bir basın açıklaması düzenlediler. CHP'li belediye meclis üyeleri adına açıklama yapan grup sözcüsü Hüseyin Yıldız, "Bugün burada kamuoyunun beklediği Bilecik Belediye Başkan Vekili Adayı olacak Belediye Meclis üyemizin ismini değil, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Meclis Üyelerinin tek vücut olduğunu duyacak ve göreceksiniz. 11 belediye meclis üyesi arkadaşımız Cumhuriyet Halk Partisi Meclis grubundan çıkacak adayın arkasında duracaktır, bundan hiçbir kimsenin şüphesinin olmayacağını değerli hemşerilerimize söylemenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Bilindiği üzere 31 Mart Yerel Seçimlerinde Millet İttifakı olarak Bilecik halkının teveccühü ile Bilecik Belediyesini ve Belediye Meclis çoğunluğu kazandık. Halkımızın 31 Mart’ta Millet İttifakının Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı ve Belediye meclis grubuna emanet ettiği Bilecik Belediyesini yine Millet İttifakı adına çıkacak olan adayımızın yöneteceğinden şüphemiz yoktur. Bu sebeple 31 Mart 2019’da Bilecik halkı tarafından demokrasinin gereği olarak tercih ettiği ve bu süreçte de Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis grubunda bulunan ve Belediye Başkan Vekili olacak Adayımıza Bilecik Belediye Meclisinde bulunan tüm belediye meclis üyelerinin destek vermesini talep ediyoruz. Şunu söylemeliyiz ki bugün burada bulunan 11 belediye meclis üyesi arkadaşımız Bilecik Belediye Başkanı olacak donanımda ve yetenektedir. Dolayısıyla adayımız kim olursa olsun bütün belediye meclis üyelerimiz sosyal demokrat belediyecilik anlayışı içerisinde bulunarak ilimize en güzel hizmeti verecektir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlk Bilecikli 2022-04-06 21:10:06

Bu sefer Semih Başkanın arkasında durduğunuz gibi durmayın ama ne olur.

banner22

resim yükleresim yükle