BİR AÇIKLAMA DA SELİM YAĞCI'DAN GELDİ

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkan Danışmanı aynı zamanda Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı'nın dün rüşvet alırken suçüstü yakalanması ilişkin bir açıklama yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Ocak 2022 Perşembe 17:04
520 Okunma
BİR AÇIKLAMA DA SELİM YAĞCI'DAN GELDİ

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkan Danışmanı aynı zamanda Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı'nın dün rüşvet alırken suçüstü yakalanması ilişkin bir açıklama yaptı.

Yağcı yaptığı açıklamada, “Bilecik Belediyesinde resmiyette Kayı Şirketi Müdürü olarak ama Belediye Başkanı Semih Şahin’in özel görevlendirmesi ile başkan yardımcıları üzerinde yetki kullanan bir şahsın Cumhuriyet Savcılığının gözetim ve denetiminde Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonda ilgili kişinin yüksek miktarda rüşvet alırken suçüstü yapılmıştır. Maalesef hemşehrilerimize hizmet için gelenlerin kendi menfaatleri için çalışmaları şehrim adına üzüntü verici, halk arasında bilinen ve konuşulan bu olayların böyle bir operasyonla yasal anlamda belgelenmesi çok önemli. Bu operasyonu şikayet üzerine başarıyla düzenleyen Cumhuriyet Başsavcılığını, Emniyet Müdürlüğünü ve katkısı olan herkesi tebrik ve teşekkür ediyorum. Bundan sonraki sonucu adli ve İdari süreç belirleyecektir” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.01.2022 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle