BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bilecik Belediyesi eski Başkanı Nihat Can, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimler için AK Parti’den Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Kasım 2023 Salı 16:22
913 Okunma
BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bilecik Belediyesi eski Başkanı Nihat Can, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimler için AK Parti’den Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Can, aday adaylık evraklarını AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’a teslim etti.
AK Parti Bilecik İl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Belediyesi Başkanlığını tekrar kazanmak istediklerini belirtirken, “Geçtiğimiz hafta başlayan ve yarın son bulacak aday adaylığı başvurusu için Nihat bey de aday adaylığı için başvurusunu yapacak. Önümüzdeki yerel seçimler için adayımızı belirleyerek yola çıkacağız. Nihat beyle uzun bir zaman çalışma fırsatımız oldu. Belediyecilikte tecrübeli bir arkadaşımız. Yolunun açık olmasını temenni ediyoruz. Geçtiğimiz dönem seçimi kaybettik ama bu dönem çok iddialıyız ve inşallah kazanacağız. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde halkımızın şahitliğinde yapılan bir hizmet yok. Cumhurbaşkanımızdan yetkiyi alarak ve seçimi kazanarak Bilecik’i tekrar eski günlerine kavuşturacağız.” dedi.


 

Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Can, konuşmasında birlik vurgusu yaptı.

15 yıllık belediyecilik hizmetinde bulunduğunu kaydeden Can,  “14 yıl belediyede hizmet ettim 1 yıl ise belediye başkanı olarak görev yaptım. Tekrardan Bilecik’e hizmet edebilmek için aday adayı oldum. Otobüsle giderken bir mola verdik, mola süresi bitti. Tekrardan Bilecik için gecemizi gündüzümüze katara çalışacağız. Bir sloganım vardı, “canla başla ilk günkü heyecanla” demiştik. Şu anda da aynı heyecanı taşıyorum. Ne olursak olalım birlik ve beraberlik içerisinde olalım.  Adaylık bana nasip olur ya da olmayabilir ama ben birlikten yanayım. Hangi arkadaşımız aday olursa olsun, onun yanında AK belediyeciliği Bilecik’e tekrar kazandırabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu süreç içerisinde şahsıma görev verilirse eliminden gelen gayreti göstereceğime söz verebilirim" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SeçimAdayAdayları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle