BAŞKAN YILDIRIM, "SİYASETTE DİJİTALLEŞMENİN ÖNCÜSÜ AK PARTİ'DİR"

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Mobil Uygulama ve Dijital Platformu Tanıtım Toplantısı değerlendirerek, "Siyasette dijitalleşmenin öncüsü AK Parti'dir" dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Ocak 2023 Salı 13:11
39 Okunma
BAŞKAN YILDIRIM, "SİYASETTE DİJİTALLEŞMENİN ÖNCÜSÜ AK PARTİ'DİR"

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Mobil Uygulama ve Dijital Platformu Tanıtım Toplantısı değerlendirerek, "Siyasette dijitalleşmenin öncüsü AK Parti'dir" dedi.


Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindeki heyet, ‘AK Parti Mobil Uygulama ve Dijital Platformu Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen, teşkilatın iletişimi ve işbirliğini kolaylaştırmak, vatandaşların en doğru bilgilere ulaşmasını sağlayacak olan ‘AK Parti mobil Uygulama ve Dijital Platformu Tanıtım Toplantısı’ düzenlendi. Toplantıya Bilecik'te AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit katılım gösterdi.


Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen toplantı kritik seçim arifesinde ciddi katkı sağlayarak, siyasette dijitalleşmenin öncüsünün AK Parti. Uygulama vatandaşlarımızı en doğru şekilde bilgilendirmeyi sağlayacak ve özellikle sahadaki çalışmalarımızı rahatlatacaktır. Teşkilata hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle