BAŞKAN YILDIRIM; SANDIK GÖREVLİLİERİYLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, sandık yönetim kurulları ve mahalle teşkilatları üyelerini il binasında ağırladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Nisan 2023 Cumartesi 12:20
140 Okunma
BAŞKAN YILDIRIM; SANDIK GÖREVLİLİERİYLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, sandık yönetim kurulları ve mahalle teşkilatları üyelerini il binasında ağırladı.


AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ile birlikte il binasında gerçekleştirdiği iftar programı çerçevesinde Bahçelievler ve Hürriyet Mahallesi başkanları, sandık yönetim kurulları ve mahalle teşkilatları, Ertuğrugazi Mahallesi Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle teşkilatları ve önceki dönem ilçe başkanlarını ağırladı.


Başkan Yıldırım program sonrası yaptığı açıklamada, “Her gün AK Parti ailesi olarak verdiğimiz iftarlarda muhabbeti, paylaşmayı ve kardeşliği ramazanın bereketi ile çoğaltıyoruz. Rabbim oruçlarımızı kabul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle