BAŞKAN YILDIRIM İLÇELERİN YÖNETİM KURULU TOPLANTILARINA KATILDI

AK Parti Bilecik İl Koordinatörü Necati Karagöz, Pazaryeri ve Bozüyük'te düzenlenen yönetim kurulu toplantılarına katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Ocak 2023 Perşembe 12:23
43 Okunma
BAŞKAN YILDIRIM İLÇELERİN YÖNETİM KURULU TOPLANTILARINA KATILDI
banner15

AK Parti Bilecik İl Koordinatörü Necati Karagöz, Pazaryeri ve Bozüyük'te düzenlenen yönetim kurulu toplantılarına katıldı.


AK Parti Bilecik İl Koordinatörü Necati Karagöz bir takım ziyaretler için geldiği kentte il olarak İl Başkanı Serkan Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ardından AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığının düzenlenin yönetim kurulu toplantılarına katıldı.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'inde eşlik ettiği toplantıda İl Koordinatörü Necati Karagöz, yeni yönetim kurulu üyeleri ile tanışarak çalışmalarında başarılar diledi.
Toplantı sonrasında Başkan Tekin, “Ziyaretlerinden dolayı il koordinatörümüz, il başkanımız, ilçe koordinatörümüze teşekkür eder toplantımızın hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle