BAŞKAN YILDIRIM

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, oyunu kullanırken, seçimlerin hayırlara vesile olması diledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Mayıs 2023 Pazar 15:15
67 Okunma
BAŞKAN YILDIRIM
banner15

 AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, oyunu kullanırken, seçimlerin hayırlara vesile olması diledi.


Bilecik'te Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için oy kullanmaya giderken, sandık başlarında uzun kuyruklar oluşturdu.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi 1033 nolu sandıkta oyunu kullandı. Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin Türkiye'ye ve millete hayırlı olmasını diledi.
Öte yandan AK Parti Bilecik Milletvekili adayı eski Sağlık Bakan Yardımcı Halil Eldemir, Pazaryeri'ne Bozcaarmut Köyü 1023 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullanan Eldemir, "1 aylık seçim kampanyası dönemi sonunda milletimiz sandığa gidiyor. Söz aziz milletimizde. Seçimlerin ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle