BAKAN DÖNMEZ SELDEN ETKİLENEN KÖY MUHTARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik’te geçtiğimiz günlerde yaşanan selden etkilenen köy ve mahallelerin muhtarlarıyla baba ocağı Gölpazarı’nda bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Ağustos 2022 Pazartesi 12:11
83 Okunma
BAKAN DÖNMEZ SELDEN ETKİLENEN KÖY MUHTARIYLA BİR ARAYA GELDİ
banner15

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik’te geçtiğimiz günlerde yaşanan selden etkilenen köy ve mahallelerin muhtarlarıyla baba ocağı Gölpazarı’nda bir araya geldi.


9 Temmuz'da Bilecik merkez, Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerine bağlı bazı köylerde aşırı yağmurdan dolayı sel meydana gelirken, sel suyuna kapılan 1 kişi de hayatını kaybetmişti. Yaşanan olumsuzluklar sonrası Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bölgede inceleme yapmak üzere Bilecik’e geldi.

Bakan Dönmez, ilk olarak baba ocağı Gölpazarı ilçesindeki Taş Han’da selden etkilenen köy ve mahallelerin muhtarlarıyla basına kapalı olarak buluştu. Toplantıda muhtarların taleplerini dinleyen Bakan Dönmez, ardından Türkmen köyünde selde hayatını kaybeden 68 yaşındaki Asiye Bikmen’in evine taziye ziyaretinde bulunacak.

Bakan Dönmez, Yenipazar İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde de ilçede selden etkilenen köy ve mahallelerin muhtarlarıyla buluşmasının ardından Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in oğlunun düğün merasimine katılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle