AZ ZAMANDA ÇOK İŞLERE İMZA ATTILAR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı tarafından göreve başladıkları 3 buçuk aylık dönemi değerlendiren bir basın bildirisi yayımladılar.

04 Nisan 2015 Cumartesi 11:30
1408 Okunma
AZ ZAMANDA ÇOK İŞLERE İMZA ATTILAR

  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı tarafından göreve başladıkları 3 buçuk aylık dönemi değerlendiren bir basın bildirisi yayımladılar.

 

 

  Yayımlanan basın bildirisinde, 21 Aralık 2014 tarihinde yapılan AK Parti Bilecik Merkez İlçe 5. Olağan Kongre ile Merkez İlçe Yönetimi Fikret Karabıyık başkanlığında göreve başladıklarını belittiler. Açıklamada, “25 asil ve 25 yedekten oluşan Yönetim Kurulumuz belki de Bilecik siyasi tarihine en genç Yönetim Kurulu olarak geçti. Bakıldığında tecrübesiz olarak değerlendirilen yönetimimizin amacı sert siyaset değil, siyaset yaparken de eğlenilebileceğini göstermekti. Kongrede aldığımız yetki ile önce yönetim kurulumuzda görev dağılımları yaptık. Birim başkanlarımızı, mahalle koordinatörlerimizi belirledikten sonra mahalle yönetimleri oluşturmak için mahalle başkanları arayışına başladık.

 

 

  Titiz davrandığımız bu konudan sonra mahalle başkanlarımızdan mahallelerinde kendi yönetimlerini oluşturmalarını, illa ki bu kişilerin AK Partili olmasına gerek olmadığını belirterek de kendimizin de eleştiriye ve kapımızın herkese açık olduğunu göstermeye çalıştık. Çok şükür mahalle yönetimlerimiz kuruldu, haftalık toplantılarını onlarda gerçekleştiriyorlar. Mahallelerdeki çalışmalarımızda siyasetten öte komşuluk diliyle yaklaştık insanlarımıza. Tükenmeye başlayan komşuluk ilişkilerimizi yeniden yeşertmek için çeşitli faaliyetlerde bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Baktık ki belli bir süre sonra davet eden değil, davet edilen bir yönetim olmaya başladığımızda da ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gördük” denildi.

 

 

  “758 EVE MİSAFİR 354 ESNAFLA BULUŞTUK”

 

 

  Açıklamanın devamında, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak kısa sürede 758 tane eve misafir olduklarını ve 354 esnaf ile buluştuklarını belirterek, “Mahalle toplantılarımızda yüzlerce kişiyle bir araya geldik. Yönetim Kurulu olarak 21 yönetim kurulu toplantısı, 54 mahalle yönetimleri toplantısı gerçekleştirdik. Katılımların da giderek artması bizi en çok mutlu eden kısım oldu bu süreçte. Çünkü biz girdiğimiz hiçbir kapıdan çıkarken oy istemedik. Biz yönetim olarak insanımızın kullanacağı bir oya değil, gönlüne taliptik bir kere. Gittiğimiz onlarca kapıdan ayrılırken belki de bizim nereden geldiğimizi bilmeyen ev sahipleri vardı. Biz siyaseti kendimiz için değil, Bilecik için, Bilecik'te yaşayan bireyler için yapmaya kararlıyız. Kendi içimize kapanıp kararlar alan bir yönetim değil, herkesin fikrini söyleyebildiği bir yönetim anlayışı içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her bir bireyimizin mutluluklarını paylaşmak, acılarına da ortak olmak için hep içlerinde olduk olmaya da devam edeceğiz. Biz A kişisi olursa bir vekil çıkartma şansımız var, B kişisi aday olursa bir Vekil bile zor diye hesaplar yapmıyoruz.

 

 

Biz kim adayımız olursa halkımıza daha iyi hizmet getirebiliriz, daha iyi imkanlar sunabiliriz diye hesaplar yapıyoruz. Biz milletin karşısına kişilerle değil, bir bütün teşkilat, bir büyük aile olarak çıkıyoruz. Biz insanlarımızın karşısına bir siyasetçi olarak değil, onların sırdaşı, kardeşi, abisi, komşusu, mutluluklarını paylaşabileceği, sıkıntılarını anlatabileceği arkadaşları olarak çıkıyoruz. O yüzden diyoruz ki biz Merkez İlçe Yönetimi olarak kendimize güveniyoruz. O yüzden ki biz isimler üzerinden çalışma yapmıyoruz. Adaylarımız kimler olursa olsun 2 vekil çıkaracağımıza inanıyoruz. Biz Merkez İlçe Yönetimi olarak hazırız, 7 Haziran’ da 2 güzel insan Ankara’ da olacak diyoruz” dediler.

Son Güncelleme: 04.04.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle