AKPARTİ GENÇLİK KOLLARI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Bilecik siyasetinin en aktif gençlik kolları olan Ak Parti Bilecik Gençlik Kolları, etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

30 Ocak 2014 Perşembe 08:34
1088 Okunma
AKPARTİ GENÇLİK KOLLARI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Bilecik siyasetinin en aktif gençlik kolları olan Ak Parti Bilecik Gençlik Kolları, etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. 

 Ak Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından haftalık olarak organize edilen çay sohbetlerinin bu hafta ki konukları; Ak Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal olurken sohbetin konusunu ise "Ak Parti Bilecik'te Neler Yaptı" oldu.

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş gerçekleşen sohbette yaklaşan yerel seçimler öncesinde hafızaları  canlandırmak için AK Parti'nin Bilecik'te yapmış olduğu projeleri gençlerle paylaşırken;  Ak Parti'nin toplumun her alanında var olduklarını gerek sağlık, gerek ulaşım gerekse sosyal alanda Bilecik'i ve Türkiye'yi bir adım daha öteye götürecek projelere imza attıklarını kaydetti. Konuşmalarına devam eden Kurtulmuş, Ülkeyi bir kaos ortamında aldıklarını belirtirken şu an geldikleri noktada artık dünya lideri olma yolunda ilerlediklerini kaydetti. Kurtulmuş Türkiye'de yapılan reformlarla vatandaşların yaşam kalitesinin arttığını belirtirken, bu kalitenin her dönem daha da artacağına dikkat çekti. 

Ak Parti Dış İlişkiler Başkanı Şirvan Kılıç gerçekleşen program sonunda Gençlik Kolları olarak çok çalışarak yerel seçimlerde hedeflerinin 11'de 11 yaparak Yerel seçimleri kazanmak ve Belediyecilik noktasında Bilecik'i bir adım daha öteye götürmek olduklarını aktardı. 

Ak Parti Bilecik İl başkanlığı Binasında gerçekleşen toplantıya Ak Parti İl genel Meclis Üyesi ve Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, Merkez İlçe Eski Başkanı Serkan Yıldırım, ve Yeminli Mali Müşavir Münür Şahin ile Partililer katıldı.

Son Güncelleme: 30.01.2014 08:34
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAkpartiBilecik.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle