AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI İYİ PARTİYE GEÇTİ

Geçmiş dönem AK Partili Vezirhan Belde Başkanı Mehmet Duymuş İYİ Parti'ye geçti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Ocak 2023 Pazartesi 13:09
1843 Okunma
AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI İYİ PARTİYE GEÇTİ

Geçmiş dönem AK Partili Vezirhan Belde Başkanı Mehmet Duymuş İYİ Parti'ye geçti.  


  İYİ Parti’nin yeni seçilen İl Başkanı Yusuf Paçacı ve yönetim kurulu üyeleri ilk toplantılarını Vezirhan beldesinde yatı.

Vezirhan beldesindeki toplantıya İl Başkanı Yusuf Paçaçcı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel ve Vezirhan Belde Başkanı Müfit Aydın da katıldı.

Yapılan toplantı sonrası bir açıklama yapan İl Başkanı Paçacı, “İlk yönetim kurulu toplantımızı Vezirhan Beldemizde, Merkez İlçe ve Vezirhan Belde Başkanlarımızın katılımları ile gerçekleştirdik. Ben değerli başkanlarıma toplantımıza katılmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
  Yapılan toplantıya Vezirhan önceki dönem belediye başkanı Mehmet Duymuş’un da katıldığı ve İYİ Parti’ye üye oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-01-23 18:32:09

Bu Bilecik in başına ne geldiyse dönmelerden geldi bir bakıyorsun o partide bir bakıyorsun başka partide

Avatar
İsmail 2023-01-23 22:06:45

Haberi okuyanda büyük iş sanacak

Avatar
Vaybe 2023-01-28 15:57:10

Yeni yüzler gelse çok iyi olacak.

Avatar
Vezirhanlı 2023-02-04 03:19:47

Chpden başkan seçildi, gitti anahtarını verdiği muharrem inceye ihanet ederek ak parti ye geçti, aday adayıyken bir diğer aday seçilince rakip parti görülen ve şuan mhpyi alenen destekledi kazanınca seçim bürosunun önünde çiftetelli oynadı o da yetmedi şimdide iyi partiye geçmiş :) Bilmem görürmüsün ama iyi partiden sonra hangi parti var? Hdp mi? Yoksa anahtarını teslim ettiğin muharrem ince’nin partisi memleket partisi mi?

Avatar
Numan 2023-02-10 09:20:59

Bu adam ak partili değildiki Burak Yılmaz gibi her şeye gönül veriyordu buradan sonraki durağı memleket daha sonraki durağı deva

banner22

resim yükleresim yükle