AK PARTİ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısı Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

19 Ocak 2016 Salı 06:13
908 Okunma
AK PARTİ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısı Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

 

 

  AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, teşkilat olarak yapılacak her seçime her an hazır olduklarını söyledi.  Kadın kolları ve gençlik kollarına olan güvenini vurgulayan Çetin, "Ben teşkilatıma güveniyorum. Yarın bir seçim var dense hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz" dedi.

 

 

  Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da asıl olanın partiye gönül vermiş gecesini gündüzüne katan hakikaten bu parti için çalışan teşkilat üyeleri olduğunu kaydetti. Gerçekleştirilen projelerin halka aktarılmasının gerekli olduğunu, ilçe danışma toplantısında projelerinde tanıtılmasının önemini dile getiren Bakıcı, "2014 yılında vekâleten almış olduğumuz görevi asalete çevirdik. Önemli olan hoş bir seda bırakmaktır, belki de hepimizin tek amacı budur. Fahrettin abimiz kendisi burada 3 dönem milletvekilliği yaptı, kendisi için çok sohbet etmiyor, buralara çok uğramıyor deseler de bana göre önemli olan Ankara'da sunulan projeleri burada gerçekleştirmektir" diye konuştu.

 

 

 

 

  Ak Parti Bilecik eski Milletvekili Fahrettin Poyraz ise konuşmasında, sadece plaket almak için bulunduğunu, kendisi için hazırlanan slayt gösterisine ve kendisi için yazılmış şiirin büyük bir sürpriz olduğunu belirtti. Poyraz; "Yola çıktığımızda ilimizin ve ilçemizin birikmiş dağ gibi sorunları vardı, ama bitirecek aşamaya geldik. İşimiz bitti mi, hayır işimiz yeni başlıyor. Yani şuanda tabiri caizse kalbi durmak üzere olan bir hastayı 2002 yılında biz Türkiye'yi böyle devraldıktan sonra Türkiye'yi ayağa kaldırdık ama ayağa kaldırdıktan sonra şunun da farkına vardık. Aslında Türkiye ayağa kalktı ama sorumluluğu kendisinden ibaret değil. Türkiye'nin ümidi olan toplumlara yardım edecek gücü yoktu. 13 yıllık dönem zarfında öncelikle Türkiye'de yaşayan insanların temel problemleri hakkında ciddi çalışmalar, reformlar yapıldı. Bu ülke kendi gücüyle devlet eliyle kendi insanına zulümlerin yapıldığı günleri gördü." dedi.

 

 

 

 

“ARSA PROBLEMİMİZ HALLOLUR HALLOLMAZ BAKANLIĞIMIZA TEBLİĞ EDİP YATIRIM PROGRAMIMIZA ALDIRACAĞIZ”

 

  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise, Ak Partililer için vefanın önemine değinen Eldemir, düzenlenen danışma kurulu toplantısının vefanın bir örneği olduğunu kaydetti. İnsanlara hayatta iken vefa göstermenin çok önemli olduğunu söyleyen Eldemir; "Bu akşamı organize eden ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Umarım bizim arkamızdan da teşkilatlarımız böyle güzel programlar yapar. Günler geçiyor, Türkiye gelişiyor, Bilecik'te gelişiyor, Bozüyük'te gelişiyor. Bu kadar gelişmenin yanında eğer siz ülkenizi bir taraftan geliştirirken insanınıza kıymet verirken bunun yanında da dünyada mazlumları, dünyada sizden medet umanları unutmuyorsanız ve onlara gönlünüzü açıyorsanız mesele budur. İşte bunun için hep beraber çalışacağız, hep beraber gayret göstereceğiz.

 

 

 

 

Hem ülkemizi daha ileriye taşıyacağız hem de dünyanın dört bir tarafından bizde umudu olan insanları boşa çıkarmayacağız. Bir süreç yaşadık, biz 2002 yılında milletimiz ne derse odur, milli iradeyi hiç bir güce terk etmeyeceğiz dedik. Biz verdiğimiz sözlerin arkasında durmaya devam edeceğiz. Bir şeyler yapma gayreti içindeyiz. Bozüyük'ümüzü ilgilendiren bir takım projeleri de takip ediyoruz. Bozüyük ilçemizde 3 noktada sağlık hizmetleri devam ediyor. Yani hastanemiz 3 parça halinde bununla alakalı belediye başkanımız da bir arsa oluşturma, bir arsa üretme çabasına girdi ve çok az bir eksiği kaldı. Arsa problemimiz hallolur hallolmaz Bakanlığımıza tebliğ edip yatırım programımıza aldıracağız. Bu bizim seçimlerden önce Bozüyüklü hemşerilerimize verdiğimiz bir sözümüzdü. Diğer yandan Bozüyük ile alakalı olarak bir kaç senedir gündemde olan lojistik köy meselesi ile ilgili olarak biliyorsunuz bir kamulaştırma problemimiz vardı. Bakanlar kurulu kararı ile burası acil kamulaştırma programına alındı, artık kamulaştırma problemimiz kalmamış oldu. Kamulaştırma işlerimiz ayrı yürüyecek, yatırımımız ayrı yürüyecek.2016 yılında buranın inşaası ile ilgili mesafe kat etmiş olacağız. Bozüyük ilçemizin evsel atıklarının ve kanalizasyon atıklarının arıtma tesisi ile alakalı Devlet Su İşlerimiz bir proje ihalesine çıktı ve Bozüyük ilçemizin arıtma tesisi projelerini Devlet Su İşleri yaptırıyor.

  Konuşmaların ardından AK Parti ilçe teşkilat sorumlularına teşekkür belgeleri ve partiye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı.

 

 

 

  Toplantıya AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti Bilecik Eski Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti il genel meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, ilçe başkanları il ve ilçe kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Son Güncelleme: 19.01.2016 06:13
Anahtar Kelimeler:
SiyasetGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle