AK PARTİ İL BAŞKANINDAN CHP'Lİ BELEDİYEYE: "İSTANBUL’DAN GETİRTTİĞİNİZ AKRABANIZI HANGİ LİYAKATE GÖRE İŞE ALIM YAPTINIZ"

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı'nın kendisi hakkındaki 'Ters kelepçe' iddialarına yanıt vererek, "Zabıtalarınızla o gece görüştüğümüzde de Cumhurbaşkanımızın afişlerinin sökülmesini sizin talep ettiğinizi dile getirdiler. Siz de Ekrem İmamoğlu için 'Cumhurbaşkanı adayımız geliyor' dediniz mi, demediniz mi? İstanbul’dan getirttiğiniz akrabanızı hangi liyakate göre işe alım yaptınız" dedi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
03 Mayıs 2023 Çarşamba 12:01
543 Okunma
AK PARTİ İL BAŞKANINDAN CHP'Lİ BELEDİYEYE: "İSTANBUL’DAN GETİRTTİĞİNİZ AKRABANIZI HANGİ LİYAKATE GÖRE İŞE ALIM YAPTINIZ"
banner15
banner18

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı'nın kendisi hakkındaki 'Ters kelepçe' iddialarına yanıt vererek, "Zabıtalarınızla o gece görüştüğümüzde de Cumhurbaşkanımızın afişlerinin sökülmesini sizin talep ettiğinizi dile getirdiler. Siz de Ekrem İmamoğlu için 'Cumhurbaşkanı adayımız geliyor' dediniz mi, demediniz mi? İstanbul’dan getirttiğiniz akrabanızı hangi liyakate göre işe alım yaptınız" dedi.

  Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı dün gerçekleşen Mayıs ayı meclis toplantısının ilk birleşiminde, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı'nın mitingi öncesinde kendisini arayarak, afişleri kaldırması halinde 'Ters kelepçe ile gidersin. İndir de göreyim" dediğini gündeme getirmişti. Bunun üzerine Yıldırım bir basın açıklaması yaparak, "Allah siyasetçinin de ahlaklısını nasip etsin. Rakibin de olsa seviye önemli. Yıllarca bu şehirde siyaset yaparız, siyasi rakiplerimizle atışırız ama dünkü açıklamalar kadar seviye hiçbir zaman aşağıya çekilmemiştir. Hoş o koltuğa oturabilmek için de partinizde nasıl kriz çıkarttığınızı, kimlerle nasıl pazarlıklar yaptığınızı ve kendinizi aday gösterttiğinizi cümle alem biliyor. Melek Hanım ters kelepçeyi bilmem ama bu şehirde yaşayanlar sizi o belediyeden tıpış tıpış gönderecekler. Sizi aynı mecliste özre davet ediyorum. 'Evet Serkan Beyle tartıştık ama ters kelepçeyle gidersin diye bir söz kullanmadı. O gün ki mecliste heyecanıma yenik düştüm ve bir anda ağzımdan çıkıverdi' diyerek kamuoyundan özür dilemenizi bekliyor olacağım" dedi.

  "Cumhurbaşkanımız ne zaman geldi gitti sizin bugün mü aklınıza geldi"

  Başkan Yıldırım açıklamasının devamında, "Cumhurbaşkanımız ne zaman geldi gitti sizin bugün mü aklınıza geldi. Benim üzerimden kendinizi gündemde tutmaya çalışmayı bırakın, hizmetlerinizle, yaptıklarınızla gündeme gelin. Ben size öyle bir üslupla tehditte bulunacağım, siz de bu zamana kadar susacaksınız öyle mi. Ertesi gün çıkardınız hemen basın karşısına. O yüzden tatlı su kurnazlığını bırakın, gündemi değiştirmeye çalışmayın. Zabıtalarınızı ve birim müdürlerinizi tehdit ettiğimi söylemişsiniz. Birim müdürlerinizi tanımıyorum, tanıyamıyorum bile her hafta değiştirdiğiniz için. Zabıtalarınızla o gece görüştüğümüzde de Cumhurbaşkanımızın afişlerinin sökülmesini sizin talep ettiğinizi, bizi de sıkıştırıyorlar, baskı yapıyorlar diyerek çaresizliklerini dile getirdi arkadaşlar. Bir kadına bu mobbing hiç yakıştı mı" dedi.

  "Cumhurbaşkanı adayımız geliyor"

  Yıldırım açıklamasının devamında o günü allatarak, "Madem telefon konuşmalarını eksik ve yanlış hatırlıyorsunuz veya istediğiniz gibi aktarıyorsunuz ben tamamlayayım. Telefon konuşmamızda ben size Ekrem İmamoğlu için belediye başkanı bir gün sonra geliyor siz de o zaman asarsınız dediğimde, 'Bizim de Cumhurbaşkanı adayımız geliyor' dediniz mi demediniz mi? Ben de size 'Aaa öyle mi adayınız belli oldu mu, ben bunu basınla hemen paylaşıyorum, Melek Hanım adaylarını açıkladı' diyeceğim dedim mi demedim mi? Adayınız Kemal Kılıçdaroğlu dememe rağmen geleceğin Cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu diye yinelediniz mi yinelemediniz mi" diye konuştu.

  "Gücü yeten afişleri kaldırsın"

  Yıldırım son olarak, "Üst geçitler kamu alanı ise önce partinizin ve adaylarınızın reklamlarını kaldırın üst geçitlerden. Kaldırmazsanız bizde kendi reklamlarımızı asacağız buradan ilan ediyorum. Ve o gün söylediğimi tekrar söylüyorum, gücü yeten kaldırsın. Üst geçitler kamu alanı da Bilecik Belediyesi sepetli aracı kamu aracı değil mi. Sonra İller Bankasından gelen para maaşlara bile yetmiyor diye açıklama yapıyorsunuz. Siz Belediyenin imkanlarını CHP’nin seçim çalışmalarında kullanırsanız tabi yetmez. Hem gelen para maaşlara yetmiyor diyorsunuz, bu açıklamanızdan sonra akrabanızı belediye de işe başlatıyorsunuz. Madem bu kadar alım yapacaktınız neden gelir gelmez çalışma arkadaşlarınızı işsiz bıraktınız. Onların yerine kaç kişi aldınız. İşten çıkarttıklarınızı çalışma arkadaşınız olmaya layık mı görmediniz. Mesela geçtiğimiz hafta işe aldığınız, İstanbul'dan getirttiğiniz akrabanızı hangi liyakate göre işe alım yaptınız? Genel Başkanınızın peşinde seçim çalışmalarına katıla katıla yalan siyasetine adapte olmuşsunuz ama şehir hizmet bekliyor. Siz de haklısınız bir dahaki dönem bu CHP sizi de yer burada, yerini yapmanız lazım ama o yol bu yol değil benden söylemesi. Çırpınışlarınız nafile. Size bulunabileceğim tek tavsiye, sağa sola sataşmadan işinize bakmanız, görevinizi yerine getirmeniz. Size sadece çevrenizdekilerin, eşinizin dostunuzun belediye başkan vekili değil, tüm Bilecik’in Belediye Başkan Vekili olduğunuzu hatırlatmak isterim. CHP İl Başkanının rolünü çalmayı bırakın, yarın koltuk gittiğinde yalnız kalırsınız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecik 2023-05-03 13:30:10

İnşAllah öyle birşey dememişindir Serkan

Avatar
Düşünen deli 2023-05-04 15:13:51

Ya sen C.başkanına laf söyledi diye savcılıkta suç duyurusunda bulunup insanlar mağdur etmedin mi? Allah’ından utan

Avatar
Düşünen deli 2023-05-04 15:16:03

Osmaneli belediye başkanının eski ve yeni gelini baldızı yeğeni hangi liyakatla işe alındı Serkannn

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle