AK PARTİ'DE ADAY TANITIMI

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, aday tanıtım toplantısı için Ankara'ya gitti.  

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Ocak 2024 Perşembe 14:18
638 Okunma
AK PARTİ'DE ADAY TANITIMI

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, aday tanıtım toplantısı için Ankara'ya gitti.  


  Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman'a dün 31 Mart günü yapılacak yerel seçimlerde Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını bugün ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek aday tanıtım programında açıklayacak. AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz ve AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman programa katılmak üzere Ankara'ya gitti. Burada Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman halka tanıtılacak.
  AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, aday tanıtımı öncesi çok heyecanlı olduğunu anlatarak, "Bilecik'te AK Parti teşkilatını bir araya toplayarak, 31 Mart günü yapılacak seçimlerde Bilecik'i AK belediyeciliği ile yeniden buluşturacağız. Her şey Bilecik için" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul 2024-01-18 19:09:15

Er meydanına tek çıksın her parti ya Mhp artık adayını çıkarsın yoksa Akparti mhp oyunu beklerse boşuna bekler mhp de oy vermez.

Avatar
Misafir Bilecik 2024-01-19 10:26:06

Melek başkana hayırlı uğurlu olsun. AK Parti seçimi yine elleriyle verdi CHP'ye. Zaten 100 kişilik kalabalık her şeyi belli ediyor.

banner22

resim yükleresim yükle