AK PARTİ BİLECİK TEŞKİLATI BAYRAMDA GEZMEDİK KÖY BIRAKMADI

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve ekibi 4 günlük Kurban Bayramı'nda merkeze bağlı 47 köyün tamamını ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Temmuz 2021 Salı 12:35
174 Okunma
AK PARTİ BİLECİK TEŞKİLATI BAYRAMDA GEZMEDİK KÖY BIRAKMADI
banner15

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve ekibi 4 günlük Kurban Bayramı'nda merkeze bağlı 47 köyün tamamını ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.


İl Başkanı Serkan Yıldırım ve ekibi 4 günlük Kurban Bayramının ilk 2 gününde 7 ilçe 3 beldeki teşkilatı ile bayramlaştıktan sonra köylere geçti. Ardından Bilecik merkez ilçeye bağlı 7 köyünün tamamını gezen İl Başkanı Yıldırım, vatandaşlarla bayramlaştı, yemek yedi ve dertlerini dinledi.

Dolu dolu bir bayram geçirdiklerini anlatan Yıldırım, "Milletvekilimiz Selim Yağcı ve teşkilatlarımızla milletimize bayramlaşmak için randevu vererek ayağımıza çağırmıyor, samimiyetle kucaklaşıyoruz. Köylerimizde hemşerilerimizle buluşarak Kurban Bayramlarını kutladık. Sıcak, güler yüzlü insanlarımızla buluşmak enerjimize enerji kattı.

Herkese teker teker misafirperverlikleri için çok çok teşekkür ediyorum. Milletin partisi bizlerin aracılığıyla milletiyle buluşmaya devam edecek. Milletimizle aramızı açmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.


Öte yandan ilçe ve belde teşkilatları il genelinde 245 köyün tamamını gezerek, vatandaşlarla bayramlaştılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle