AK PARTİ BİLECİK İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı teşkilatı haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ocak 2023 Perşembe 11:53
80 Okunma
AK PARTİ BİLECİK İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
banner15

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı teşkilatı haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.


Ak Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında yapılan haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısına Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Parti binasında yapılan toplantıda kentin sorunlarının yer aldığı yoğun gündem maddeleri ele alındığı Başkan Yıldırım tarafından aktarıldı. Bir dizi gündem maddesi görüşülüp yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli istişareler yapılmasının ardından toplantı sona erdi.


Haftalık yapılan çalışmaları değerlendirilmesi yapılan toplantıda konuşma yapan Başkan Yıldırım, "Öncelikle koordinatörlerimiz aracılığı ile tüm mahalle, belde ve köy teşkilatlarımıza yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tabiri ile "Türkiye Yüzyılı" hedefine hep birlikte emin adımlar ile ilerleyeceğiz. Türkiye'nin Yüzyılı'nın temellerini attık ve atmaya devam ediyoruz. Bu yolda emin adımlar ile yürüyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle