AK PARTİ BİLECİK İL BAŞKANLIĞINA ATANAN FİKRET KARABIYIK’TAN TEŞEKKÜR

02 Nisan 2016 Cumartesi 10:52
1615 Okunma
AK PARTİ BİLECİK İL BAŞKANLIĞINA ATANAN FİKRET KARABIYIK’TAN TEŞEKKÜR

AK Parti Bilecik İl Başkanı Av. Kadir Bayrak'ın geçtiğimiz günlerde istifasının ardından, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı görevinden AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevine atanan Fikret Karabıyık bir basın açıklaması yaptı.  

 

 

   İl Başkanı Fikret Karabıyık açıklamasında, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından parti genel merkezinin takdiri ile AK Parti İl Başkanlığı emanetini teslim aldığını söyledi. Bugüne dek görevlerini samimiyeti ve liyakati ile yürüten bir önceki İl Başkanı Av. Kadir Bayrak’a teşekkür eden Karabıyık, açıklamasına şöyle devam etti:

 

 

  “Kendilerinin birikim ve tecrübelerinden bundan sonraki süreçte de her aşamada yararlanmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Osmanlı Devletinin manevi kurucusu Şeyh Edebali Hazretlerinin yüzyıllar öncesinden günümüze ışık tutan ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışını siyasetin merkezinde heykelleştiren bir misyonun temsilcileri olan bizler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda çalışmaktan geri kalmayacağız. Bugüne dek ülkemizde ve ilimizde sayısız reformlara imza atan hükümetimiz, Bilecik’imiz de, başta bir önceki Fahrettin Bey ve Halil Bey olmak üzere Milletvekillerimizin gayretli çalışmaları neticesinde ilimize aktarılan ödenekler, gerek belediye çalışmaları, gerekse özel idaremiz marifeti ile köylerimizde önemli yatırımları hayata geçirmiştir. Nitekim belediyecilik alanında da çok önemli altyapı ve üstyapı çalışmaları hayata geçmiştir. İl Özel İdaremizin gayretli çalışmalarıyla köy yollarımıza sıcak asfalt döküyoruz. Bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan göletlerle köylerimizin sulama suyu problemlerini büyük ölçüde aştık ve aşmaya devam ediyoruz. İlimizde hükümetlerimiz döneminde son 13 yılda,  ulaştırmadan eğitime, orman ve su işlerinden gıda, tarım ve hayvancılığa, aile ve sosyal politikalardan kültür ve turizme varıncaya dek hemşehrilerimizin istifadesine sunulan yatırımın toplam bedeli 7,2 milyar TL olarak gerçekleşmiştir. Değerli hemşehrilerim; değerli dava arkadaşlarım, AK Partinin kurulmasıyla başlayan ve kademe kademe bugüne ulaşan bu kutlu yürüyüş bundan sonra da aynı istikamette azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir.  Bilecik’imiz de bizler Ak Parti teşkilatı olarak;  Milletvekilimiz, Belediye Başkanlarımız ve Belediye Meclis üyelerimiz, İl Genel Meclis Başkanımız ve üyeleri  ile Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte  bir vücudun farklı azaları gibiyiz. Her bir azamız hep birlikte Bilecik'imiz bir adım öteye götürmenin gayreti içerisindeyiz ve bu gayrette olmaya devam edeceğiz inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle, birlik ve beraberliğimize, ülkemizdeki kardeşlik iklimine, ülkemizin istikrarına ve kalkınmasına göz diken terör örgütlerinin tümüne karşı yürütülen mücadelede yaşamını yitiren bütün kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, necip ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, siz kıymetli hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 02.04.2016 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle