"AK KADROLAR CUMHURBAŞKANI'MIZ ERDOĞANI KARŞILAMAYA HAZIR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bilecik ziyareti öncesi AK Parti İl Başkanlığına bağlı tüm teşkilat kademeleriyle değerlendirme ve planlama toplantısında bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Ocak 2023 Cuma 11:10
181 Okunma
"AK KADROLAR CUMHURBAŞKANI'MIZ ERDOĞANI KARŞILAMAYA HAZIR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bilecik ziyareti öncesi AK Parti İl Başkanlığına bağlı tüm teşkilat kademeleriyle değerlendirme ve planlama toplantısında bir araya geldi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün gerçekleştireceği Bilecik, Söğüt ve Vezirhan gezileri öncesi AK Parti İl Başkanlığına bağlı tüm kademeleriyle değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Parti binasında AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığındaki toplantıda teşkilatlarının üzerine düşün görevlendirme yapıldı. Yıldırım, toplantı sonrası “AK kadrolar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle