AÇMAK NASİP OLMADI AMA GENÇLERLE KAHVE İÇTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Kitap Kafe'de gençlerle bir araya gelerek, kahve içti. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Şubat 2024 Cumartesi 13:51
387 Okunma
AÇMAK NASİP OLMADI AMA GENÇLERLE KAHVE İÇTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Kitap Kafe'de gençlerle bir araya gelerek, kahve içti


 

CHP'nin Belediye Başkanı Adayı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediye Başkan V. sürecinde her köşe ve noktasını ekibiyle birlikte itinayla tasarlayıp düzenlediği 2. Kitap Kafe'yi ziyaret ederek, gençlerle çay içti.

Subaşı'ya gençler büyük ilgi gösterirken, "Her köşe ve noktasını ekibimizle birlikte itinayla tasarlayıp düzenlediğimiz, özellikle gençler başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği 2. Kitap Kafemize bu güzel günde kahve içmeye geldim. Her ne kadar 2. Kitap Kafemizin açılışını yapacağımız tarihten 1 gün önce görevden uzaklaştırılsam da kahvemi burada siz gençlerle birlikte içmeye ve 31 Mart’tan sonra daha nice Kitap Kafeleri siz değerli gençlerle birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
merve 2024-02-04 22:47:59

İnsAllah hiç nasip olmaz
Belediyeyi resmen yemiş bitirmiş cezasını çekmeli.Halkın parasını kendisine harcamış

banner22

resim yükleresim yükle