40 KİŞİ ROZET TAKTI YÜKSELİŞE GEÇTİ

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, bir takım ziyaretler için Bilecik'e geldi. Güner, partiye katılan 40 kişiye rozetlerine taktı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Nisan 2022 Pazartesi 13:39
480 Okunma
40 KİŞİ ROZET TAKTI YÜKSELİŞE GEÇTİ

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, bir takım ziyaretler için Bilecik'e geldi. Güner, partiye katılan 40 kişiye rozetlerine taktı.


Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanlığı binasında Nisan Ayı İl Olağan Divan Toplantısı'na katılan Genel Başkan Melih Güner, ardından il yönetiminin düzeldiği iftar programında partililer bir araya geldi.

İftar sonrası bir konuşma yapan Güner, "Bilecik’te bugün 40 üye aramıza katıldı. Yüzlercesi de mevcut iktidardan çekindikleri için katılamadıklarını ama bizlere destek olacaklarını ifade etti.

Bu sayımızın artması ve davamızı daha geniş kitlelerin duymasını hedefliyoruz” ifadelerini kullanarak Yeniden Refah’ın Bilecik’te yükselişte ve bu yükseliş her geçen gün artıyor" dedi.


Hedeflerinin Türkiye genelinde 500 bin üye olduğunu vurgulayan Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, “Allah’ın izniyle davamız ülkemizin her yerinde destek görecek” ifadelerini kullandı.


Konuşmanın sonunda partiye üye olan 40 kişiye Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, İl Başkanı Cafer Arslanboğa tarafından rozetleri takıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba hakkı 2022-04-19 14:55:08

yazık şu 40 gence
iktidar olursunuz artık

banner22

resim yükleresim yükle