YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA PAYDAŞ GÖRÜŞLERİNİN ALINMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ EĞİTİMİ YAPILDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde kalite koordinatörlüğü tarafından 'Yükseköğretim Kurumlarında Paydaş Görüşlerinin Alınması ve Değerlendirilmesi' konulu eğitim gerçekleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Aralık 2022 Pazartesi 11:51
52 Okunma
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA PAYDAŞ GÖRÜŞLERİNİN ALINMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ EĞİTİMİ YAPILDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde kalite koordinatörlüğü tarafından 'Yükseköğretim Kurumlarında Paydaş Görüşlerinin Alınması ve Değerlendirilmesi' konulu eğitim gerçekleştirildi.


Düzenlenen programda Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Önder Gökmen Yıldız ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Turan, Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi Berivan Çiçek ve öğrenciler katıldı.

Yapılan eğitimde öğrencilerin kalite süreçlerine katılımı, paydaşların kimler olabileceği, paydaş görüşlerinin önemi, görüş toplama yöntemleri hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca Temsilci Berivan Çiçek katılımcıları ‘Kalite Kulübü’ hakkında bilgilendirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle