YAPILACAK OLAN CAMİ HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Bilecik Müftüsü Ali Erhun, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i ziyaret ederek üniversiteye yapılacak olan cami hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Haziran 2022 Cuma 11:58
98 Okunma
YAPILACAK OLAN CAMİ HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
banner15

Bilecik Müftüsü Ali Erhun, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i ziyaret ederek üniversiteye yapılacak olan cami hakkında fikir alışverişinde bulundu.


Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Şükrü Beydemir, Bilecik Müftüsü Ali Erhun’u makamında ağırladı. Gündem hakkında istişarelerde bulunan ikili yapımına yakın zamanda başlanacak olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Camisi hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretin ardından Müftü Erhun, yapılacak olan caminin hayırlı olmasını temenni ederek Rektör Beydemir’e kitap hediyesi takdim etti. Rektör Beydemir ziyaret için Müftü Erhun’a teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi

Son Güncelleme: 17.06.2022 15:11
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERMüftü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle