ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ CEVHER ASLAN İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi depremde tüm ailesini kaybeden öğrenci Cevher Aslan için yardım kampanyası başlattı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Mart 2023 Cumartesi 10:56
89 Okunma
ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ CEVHER ASLAN İÇİN YARDIM KAMPANYASI
banner15

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi depremde tüm ailesini kaybeden öğrenci Cevher Aslan için yardım kampanyası başlattı.

Türkiye’de yaşanan Kahramanmaraş merkezli ve çevre illerde de etkili olan deprem felaketinden etkilenen ve kayıpları olan örgenciler bulunmaktadır. Bu öğrencilerden biri de  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Osmaneli Meslek Yüksekokulu Evde Hasta Bakimi programında öğrenim gören Cevher Aslan isimli öğrenci olup Adıyaman’da evi yıkılmış ve kendisi depremin üçüncü günü enkaz altından çıkarılmıştır. Fakat annesini, babasını, ablasını ve yeğenini kaybetmiştir. Kaybı bu kadarla sınırlı kalmayıp sağ bacağını diz üstü seviyesinden ambulasyon cerrahisi ile kesilerek ampute kaldı.

BŞEÜ Cevher Aslan’nın bir nebze acısını hafifletmek için diz üstü mikroişlemcili protez cihazının temini için yardim faaliyeti başlatılmıştır. Yardım faaliyetine katılmak isteyenler; Hamdi TEMEL adına açılan TR670001000436484954095005 IBAN nolu hesaba gönderebilirler.

Öğrencinin tıbbi durumu, protez süreci ve yardim faaliyeti hakkında bilgi almak için; komisyon görevlileri Osmaneli MYO Müdür Yrd. Öğr. Göv. Sahabettin Hasar, Öğr. Göv. Burak Kese ve Yüksekokul Sekreteri Hamdi Temel ile irtibat kurabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle